به دخت

 




جديدترين مطالب

خیار شور

خیار سبز ریز؛ سرکه؛ نمک؛ سیر؛ سبزی(نعناع و ترخون)خیارها را از قبل شسته و بگذارید آبش کشیده شود، مقداری سبزی در کف ظرف مورد نظر ریخته وظرف را با لایه های خیار و سیر و سبزی پر کنید، در انتها مقدار کمی سرکه(ته استکان) را ...

ترشيهاي تزييني

ترشی باقالی / باقلا سبز با سبزیجات معطرمواد لازم :باقالی با پوست دوم نیم کیلوترخون چند شاخه تازه یا مقداری خشکفلفل سبز قلمی چند عددگلپر  نکوبیده 1 قاشق غذا خوری

ترشی لیمو ترش

مواد لازم:لیمو ترش 2 کیلو گرم(800 گرم+1200 گرم)فلفل سبز به مقدار دلخواه

تخم مرغ ترشی سبز، ارغواني و خردلي

تخم مرغ ترشی سبز:این ترشی ها بیشتر دورچین هستند تا ترشی و چاشنیمواد لازم :تخم مرغ آب پز سفتسرکه سیبنمک و فلفل وادویه مخصوص ترشی(سیاه دانه و گلپر و زیره و تخم گشنیز)از هرکدام مقدار کمیشکر یک قاشق غذاخوری برای از بین بردن تیزی سرکه

ترشی سالاد مشهدی

مواد لازم گل كلم؛ كلم برگ؛ هويچ؛ فلفل دلمه اي؛ فلفل سبز و قرمز قلمي؛ سير؛ نمك؛ گوجه فرنگي. مواد را بشوئيد و بگذاريد كاملا خشك شوند . ( دقت كنيد كه مواد كاملا خشك شوند ) بعد ريز و يكدست خرد كنيد ( به اندازه خرد كردن ...

ترشي هويج و لبو

هویج ترشی:مواد لازم: هویج  ؛سرکه؛ نمک. شیشه را با هویج پوست کنده پر می‌کنیم و مقداری نمک لابلای هویج‌ها می‌پاشیم و شیشه را از سرکه خوب سفید جوشانیده پر می‌کنیم، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت.

سیر ترشی

مواد لازم:سیر، سرکه رنگی، نمک.پوستهای اضافی بوته سیر را گرفته و آن را بشویید و اجازه دهید تا آبش کشیده شود. ظرف را با محلول سرکه و نمک پر کنید تا روی سیرها را بگیرد برای رنگ بهتر ترشی؛ 2 قاشق غذاخوری شیره به آن ...

ترشی خیار چمبر

مواد لازم:خیار چمبر کوچک و نازک؛سیر؛سبزی ترشی(ترخون،نعناع،گشنیز،جعفری)؛سرکه سفید؛نمک.

ترشی گوجه سبز

گوجه سبز، آبغوره، نمک، سرکه.

ترشی زغال اخته

مواد لازم:زغال اخته، سرکه رنگی، نمک. 

ترشی زالزالک

مواد لازم:میوه زالزالک؛ سرکه؛ نمک.

ترشی آلبالو

مواد لازم:آلبالو؛ سرکه؛ نمک.

ترشی مخلوط

مواد لازم:گل کلم؛ سیر؛ سبزی ترشی(گشنیز، جعفری، ترخون، نعناع)، هویج، سیب زمینی ترشی، خیار چمبر، بادمجان، کرفس، فلفل سبز و قرمز.

ترشی کلم قرمز

مواد لازم:کلم برگ قرمز رنگ؛ سرکه و نمک.کلم قرمز را از وسط برش داده و به صورت رشته ای یا نگینی خرد کنید، سپس درون شیشه را از کلم پر کرده و مخلوط نمک و سرکه را به آن بیفزایید. تقریباً 2 روز بعد ترشی ...

ترشی بامیه

 موادلازم : بامیه ریزفلفل سبز شیرین یا تند بنا به ذائقه شما سبزیجات معطر : ترخون ، نعنا ، شوید ، مرزه ،سیر چند حبه نمک معمولی بدون یدآب سرکه سفید یا قرمز خالص یک لیوان

ترشی هندوانه

مواد لازم:هندوانه های کوچک؛ سبزی(نعناع، ترخون، جعفری)؛ سرکه؛ نمک.در گذشته بجای سرکه همراه هندوانه دانه های انگور را که به آن گِله انگور می گفتند درون ظرف می ریختند و خود این گِله های انگور با گذشت زمان تبدیل به سرکه شده و باعث تغییر ...

ترشی لوبیا سبز+ گوجه فرنگی

 بر خلاف تصور خیلی ها بنظرم اصلاً لازم نیست تصمیم بگیرم که مثلا یک روز بروم بازار و از سیر تا پیازِ مایحتاج‌مان را بخرم و بیاورم و بریزم توی یخچالِ خانه، که مثلا یک ظرف ترشی درست کنم.

طرز تهیه ترشی فوری

پوست بادمجانها را بگيريد و آنها را حلقه حلقه كرده، در قابلمه لعابي ريخته روي آن سركه سيب بريزيد به حدي كه روي بادمجانها را بگيرد. سپس آن را روي حرارت قرار دهيد تا بادمجانها پخته شده و نرم گردد. پس از آن كه ...

طرز تهیه سس مایونز

زرده های تخم مرغ را در ظرف کوچک سنگینی می ریزیم و ظرف را روی یخ قرار می دهیم(با این عمل مایونز بهیچوجه نمی برد و سس بهتری تهیه می شود)بعد کمی نمک می ریزیم و تخم مرغ ها را کمی می زنیم و ...

ترشی چغاله بادام

در ابتدا باید پرزهای چغاله بادام را جدا کنیم ( البته اگر از چغاله بادام های آماده در بازار استفاده کنیم، نیازی به این کار نیست). روش جدا کردن پرزهای چغاله بادام ها به این صورت است که ...

صفحه :  [اولین] [آخرین]