به دخت

 




ترشی لوبیا سبز+ گوجه فرنگی

 

بر خلاف تصور خیلی ها بنظرم اصلاً لازم نیست تصمیم بگیرم که مثلا یک روز بروم بازار و از سیر تا پیازِ مایحتاج‌مان را بخرم و بیاورم و بریزم توی یخچالِ خانه، که مثلا یک ظرف ترشی درست کنم.

معمولا ترشی های خانه را از گوشه و کنار میوه ها و سبزیجاتی که روز مره می خرم درست میکنم

حتی گاهی نیمی از وسائل موجود را با هم مخلوط میکنم، صبر میکنم تا بقیه اش هم جور شود، آنوقت چیزی بالغ بر  سه هفته آماده شدنش طول می کشد.

لازم نیست حتماً از سرکه برای پرکردن فضای خالی شیشه و طعم دادن به ترشی استفاده کنید، آبغوره هم گزینه مناسبی برای جایگزینی با سرکه استکه اتفاقاً مناسب برای فصل سرما، و سرماخورده‌ها می باشد.

نه وقت چندانی گرفته، نه هزینه‌ی اضافی داشته، از اسراف هم جلوگیری شده و چند مهمانی خانوادگی را هم تامین کرده

شما هم امتحان کنید

ماده اصلی ترشی امروز هم گوجه فرنگی است بله درست متوجه شدید گوجه فرنگی!

تعدادی گوجه فرنگی را رنده کرده و بپزید، لوبیا سبز را خوب شسته و برش های کوچک یکسانتی دهید، گل کلم و هویج را هم به قطعات کوچک تقسیم کرده و با مقداری سبزی ترشی، فلفل قرمز و چند حبه سیر و کمی نمک درون شیشه ای تمیز بریزید و پس از بستن درب شیشه آن را در محیطی خنک حدود یک هفته نگه دارید؛ پس از یک هفته تا ده روز ترشی لوبیا و گوجه فرنگی ما آماده است.

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

طرز تهیه ترشی فوری

ترشی تهیه چغاله بادام

ترشی بندریترشی لوبیا سبزبا قارچ

 

1390/8/4

 

 



نظرات ارسال شده
حوریه
یکشنبه 5 آبان 1392


وای دلم خواست


1
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی ترشی، چاشنیهای دلپذیر همراه غذا،آشپزی، بانونت ,


نام شما : ایمیل دوست شما :