جديدترين مطالب
فلفل تند مغذی تر است یا شیرین؟
(قسمت اول)بر اساس سازمان خواروبار جهانی(FAO) هندوستان با تولید حدود 60 میلیون تن فلفل در سال، بزرگترین تولید کننده و صادر کننده فلفل دنیا محسوب می شود. در هند بیش از 52 نوع فلفل و ادویه های تند دیگر تولید می شود و این کشور ...
توصیه تغذیه ای در رمضان
چند توصیه تغذیه ای در ماه مبارک رمضاندرست است که هوای گرم و ساعات طولانی روزهداری باعث عطش شما هنگام افطار میشود اما به هیچ وجه با نوشیدنیهای سرد افطار نکنید. با توجه به اینکه فاصله بین افطار تا ساعت خواب زیاد نیست توصیه میکنیم ...
توت فرنگی
این روزها و در سبزی تازه بهار این میوه فصل با قرمزی تند و اشتها برانگیزش هر خریداری را به خود جلب می کند. بله درست حدس زدید"توت فرنگی" اعجاب انگیز با تمام دانسته ها و ندانسته های اطرافش. حتی اگر قیمت آن زیاد است ...
مزاج و طبیعت فصل بهار
آغاز فصل بهار از دیدگاه علم نجوم و ستاره شناسی از آغاز برج حمل تا اول برج سرطان است. اما از دیدگاه حکما و طبیبان طبقهبندی دیگری وجود داشته است که براساس آن آغاز فصل بهار از زمانی است که هوا نه آنچنان سرد باشدکه ...
غذاهای گرم
انگور، سیر، دارچین، پیاز، زنجبیل، گلاب، فلفل سیاه، نارگیل، گوشت گوسفند، تره، نخود، ریحان، عسل، ارده، خرما، شیره انگور، نان گندم، موز، زیتون،
اغذیهی معتدل
آب گوشت، بادام، سیب، کرفس.
اغذیهی سرد
ماهی، آلو، مرغ، گلابی، لوبیا، شاهتوت، عدس، توتفرنگی، اسفناج، چغندر، ماست، ذرت، خیار، باقلا، کاهو، گوشت گاو، هندوانه، گوشت گوساله، برنج، گوجهفرنگی، قارچ، شکر، کیوی، کاسنی، پنیر، بامیه،
انتخاب غذا برحسب طبع و مزاج فرد
در طب ایرانی تئوری بنیادی داریم به نام اخلاط چهارگانه (سودا و صفرا و بلغم و خون) و نیز مفاهیم سردی و گرمی که اساس این طب و تمام راهکارهای بهداشتی و درمانی آن بر این تئوری و مفاهیم بنا نهاده شده است. غذا و ...