به دخت

 




جديدترين مطالب

اشتباهات رایج در سفره ایرانی

۱- زرشک پلو با مرغ و باقلا پلو با ماهی:هردوی این غذاها، بسیار سردند و به مرور زمان در صورت مصرف زیاد، غلظت خون ایجاد کرده و مقدار زیادی اختلاط نابجا و مضر بلغم و سودا در بدن تولید می کنند. ماهی، مرغ، برنج، زرشک، ...

فلفل تند مغذی تر است یا شیرین؟

(قسمت اول)بر اساس سازمان خواروبار جهانی(FAO) هندوستان با تولید حدود 60 میلیون تن فلفل در سال، بزرگترین تولید کننده و صادر کننده فلفل دنیا محسوب می شود. در هند بیش از 52 نوع فلفل و ادویه های تند دیگر تولید می شود و این کشور ...

کیمیای روزه داری

بر سر سفره احسان خدا:شاید با شکوه ترین لحظه طاعت و بندگی در ماه صیام، هنگامی باشد که بر سر سفره احسان و ضیافت افطار قرار گرفته ایم.

مواد غذایی و میوه های مناسب ماه رمضان

خواندن این مطلب شما را با روش تغذیه مناسب در ماه رمضان آشنا می کند.

زولبيا و باميه بخوريم يا نخوريم؟

از آنجا که متخصصان تغذيه مصرف زولبيا و باميه را چندان مناسب نمي‌دانند، مي‌خواهیم بدانیم دليل اين موضوع چيست و آيا جايگزين مناسبي براي اين شيريني وجود دارد يا نه؟»

راه‌حل شايع‌ترين مشکلات روزه‌داري

7 پرسش روزه‌داران،7 پاسخ پزشکان:طي چند سال اخير تابستان و ماه مبارک رمضان با هم مقارن شده‌اند. ساعت‌هاي طولاني ناشتا بودن و گرماي هوا، روزه‌گرفتن را از نظر بسياري افراد سخت و طاقت‌فرسا کرده است...

توصیه تغذیه ای در رمضان

چند توصیه تغذیه ای در ماه مبارک رمضاندرست است که هوای گرم و ساعات طولانی روزه­داری باعث عطش شما هنگام افطار میشود اما به هیچ وجه با نوشیدنیهای سرد افطار نکنید. با توجه به اینکه فاصله بین افطار تا ساعت خواب زیاد نیست توصیه میکنیم ...

توت فرنگی

این روزها و در سبزی تازه بهار این میوه فصل با قرمزی تند و اشتها برانگیزش هر خریداری را به خود جلب می کند. بله درست حدس زدید"توت فرنگی" اعجاب انگیز با تمام دانسته ها و ندانسته های اطرافش. حتی اگر قیمت آن زیاد است ...

تغذیه در زمان امتحانات

بسیاری از دانش ‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می ‌پردازند و تصور می‌ کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می ‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می ‌توان بازده فکری را افزایش داد.

مزاج و طبیعت فصل بهار

آغاز فصل بهار از دیدگاه علم نجوم و ستاره شناسی از آغاز برج حمل تا اول برج سرطان است. اما از دیدگاه حکما و طبیبان طبقه‌بندی دیگری وجود داشته است که براساس آن آغاز فصل بهار از زمانی است که هوا نه آنچنان سرد باشدکه ...

مزاج غذاها

لازم دیدم این مطالب رو براتون بنویسم چون یک کدبانو از مزاج افراد خونه و همچنین طبیعت مواد مصرفی باید مطلع باشه تا غذاهایی رو که طبخ کنه که برای افراد خانواده مضر نباشه و باعث آزار نشه.

نگاه مدیریتی به مواد غذایی

عرض ادب خدمت خانومای خونهامروز میخواهیم با نگاهی دقیق تر به مواد غذایی بررسی کنیم آیا ممکن است به نحوی مؤثرتراز آنها استفاده کرد که هم مواد دور ریز کمتری داشته باشیم و هم به اقتصاد خانواده کمک شایانی کرده باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟ نظر شما چیه!

غذاهای گرم

انگور، سیر، دارچین، پیاز، زنجبیل، گلاب، فلفل سیاه، نارگیل، گوشت گوسفند، تره، نخود، ریحان، عسل، ارده، خرما، شیره انگور، نان گندم، موز، زیتون،

اغذیه‌ی معتدل

اغذیه‌ی سرد

ماهی، آلو، مرغ، گلابی، لوبیا، شاه‌توت، عدس، توت‌فرنگی، اسفناج، چغندر، ماست، ذرت، خیار، باقلا، کاهو، گوشت گاو، هندوانه، گوشت گوساله، برنج، گوجه‌فرنگی، قارچ، شکر، کیوی، کاسنی، پنیر، بامیه،

انتخاب غذا برحسب طبع و مزاج فرد

در طب ایرانی تئوری بنیادی داریم به نام اخلاط چهارگانه (سودا و صفرا و بلغم و خون) و نیز مفاهیم سردی و گرمی که اساس این طب و تمام راه‌کارهای بهداشتی و درمانی آن بر این تئوری و مفاهیم بنا نهاده شده است. غذا و ...

مشکلات سفره‌ی خانواده‌ی ایرانی امروز

1. زرشک‌پلو با مرغ و باقالی‌پلو با ماهی، غذاهای بسیار سرد هستند که بلغم‌زا و سودازا هستند (یعنی به مرور زمان و در صورت مصرف زیاد غلظت خون ایجاد خواهند کرد و اخلاط نابه‌جا و مضر در بدن تولید می‌کنند) ماهی، مرغ، برنج، زرشک، رب، ...

صفحه :