به دخت

 




ترشی خیار چمبر

مواد لازم:

خیار چمبر کوچک و نازک؛

سیر؛

سبزی ترشی(ترخون،نعناع،گشنیز،جعفری)؛

سرکه سفید؛

نمک.

 طرز تهیه:

خیارها را شسته کنار بگذارید تا آبش کشیده شود، سیر را هم پوست بگیرید، سبزی ترشی را ریز خرد کرده ومقداری از آن را در کف ظرف شیشه ای ترشی قرار دهید، سپس مقداری خیار وچند حبه سیر داخل شیشه بریزید بعد دوباره لایه های خیار و سیر را تکرار کنید تا شیشه پرشود. لابلای مواد را با مخلوط سرکه و نمک پر کنید تا روی همه مواد را بگیرد ، در انتها مجدد از سبزی خرد شده استفاده کنید و درب ظرف ترشی را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید؛ بعد از یک هفته ترشی ما آماده است.

می توان خیارهای نازک را بصورت درسته و خیارهای ضخیم را به شکل حلقه حلقه شده استفاده کرد.

من خیار چمبرهای بزرگ را هم رنده کرده و به همین صورت از آن ترشی درست کردم.

 

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری ، الهام شفیعی

با تشکر از خانم زهرا آبفروش

با تشکر از دوست خوبم "عمه زری" که در تهیه مطالب این صفحه ما رو یاری کردن به افتخار همکاری صمیمانه این عزیز از نام ایشون برای این پکیج ترشی استفاده میکنم. شاید بقیه دوستان هم تشویق بشن برای همکاری با ما

1392/8/6



نظرات ارسال شده
دیبا
یکشنبه 24 آذر 1392


اگه خیارهارو رنده کنید خیلی بهتر می شه. رنده درشت


0
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :