به دخت

 




جديدترين مطالب

بی بی گل2

سلااااااامدوباره اومدم با یه بخش دیگه از تجربه های بی بی گلبی بی رو که یادتونه عزیزای دلم!با اون همه عشقی که واسه درست کردن غذاها صرف میکرد اما یه چیزو همیشه بیان میکرد و اون هم این بود که درسته دستپختم بدک نیس ولی ...

بی بی گل

سلام به دوستای همیشه همراهخوبید؟ما دوباره با یه عالمه انرژی اومدیمامیدوارم مطالب جدید مورد استفاده قرار بگیره و براتون مفید باشه

عدس پلو

به عدس پلویتان حتماً دارچین اضافه نمایید. مصرف دارچین به حفظ تعادل گرمی و سردی غذای‌تان کمک خواهد کرد.

پلوی لوبیا چشم بلبلی

این پلو را هم به صورت کته آماده کنید. ابتدا لوبیا چشم بلبلی را خیس کنید و بعد از 2 ساعت آب آن را دور بریزید و سپس با کمی آب و نمک بگذارید بپزد.

پلوی مخلوط به و هویج

مواد لازم(برای 6-8 نفر):عدس 1 پیمانه.جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری .    

پلو با سبزیجات

قارچ، فلفل دلمه ای، نخود فرنگی، گشنیز و جعفری خرد شده، پیاز سرخ کرده، ادویه 

شوید باقلا پلو مجلسی با ماهیچه

مواد لازم برای ۴ نفر : برنج : ۴ پیمانه شوید پاک کرده:۳ پیمانه پیاز : 2 عدد متوسط برگ بو : 1 عدد زعفران دم کرده : نصف استکان باقلا لپه ای : ۳ پیمانه ماهیچه گوسفند ...

طرز تهیه قیمه پلو

مواد لازم : برنج 1000 گرم گوشت مغز ران گوساله 750 گرم روغن 200 گرم پیاز 4 عدد لپه 100 گرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری ادویه 2 قاشق سوپخوری لیمو عمانی 2 قاشق ...

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

آموزش غذاها را با یک غذای جالب شروع می کنیم که مطمئنا بیشتر شما تا کنون آنرا میل نکرده اید پس می تواند غذایی جدید و خاطره انگیز برای شما و خانواده تان باشد .

پخت سبزی پلو ماهی شب عید

برنج را قبلا خیس می‌کنیم سبزی را به‌دقت تمیز می‌نمائیم و می‌شوئیم داخل آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود، ماهی را جدا گانه طبق دستور ذیل سرخ می‌کنیم...

عدس پلو با گوشت

مواد لازم براي 4 نفر: برنج: 3 پيمانه عدس: 1/5 پيمانه گوشت چرخ كرده: 800 گرم پياز بزرگ: 2 عدد تخم مرغ: 1 عدد كشمش پلويي: 1 پيمانه پسته و خلال بادام: هر کدام 1/2 پيمانه زردچوبه: 1 قاشق غذا خوري چاشني ليمو فلفل: ...

پلوی لوبیا چشم بلبلی

برنج را پاک کرد‌ه، می‌شوییم و مطابق معمول با نمک خیس می‌کنیم. سبزی را پاک کرد‌ه، شسته و خرد‌ می‌کنیم. لوبیا را پاک کرد‌ه، ...

زرشک پلوی مجلسی

زمان آب كش كردن برنج بستگی به نوع آن دارد ولی به طور كلی یك روش برای تشخیص این زمان وجود دارد كه میشود به آن استدلال كرد...

طرز تهیه ته چین مرغ

گوشت مرغ را میپزیم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت مرغ را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم...

پخت ته چین اسفناج

ته‌چین از جمله غذاهایی است كه معمولا در فهرست غذاهای مهمانی‌های رسمی قرار می‌گیرد این غذا را با انواع و اقسام سبزیجات می‌توان درست كرد. بنابراین شما می‌توانید با توجه به سبزی موجود در آن فصل، ته‌چین مناسب آن زمان را بپزید. به عنوان ...

دمپختک

مواد لازم لپه باقالای زرد یك پیمانه برنج دو پیمانه زعفران دم كرده نصف پیمانه پیاز یك عدد آب، زردچوبه، روغن و نمك به میزان لازم كره 50 گرم

سبزی پلو با ماهی

مواد لازم برای 4 نفر: برنج 4 پیمانه سبزی پلویی شامل تره فرنگی یا سیر تازه، جعفری، شوید، شنبلیله و گشنیز، از هر کدام 200 گرم ماهی شیر 1عدد متوسط آرد سفید 2 فنجان زردچوبه ودارچین به میزان لازم لیموترش 4 ...

طرز تهیه عدس پلو

مواد لازم : برنج 1000 گرم عدس 750 گرم گوشت ماهیچه گوسفندی 750 گرم روغن 200 گرم خرما 500 گرم كشمش 250 گرم زعفران 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه ته چین گوشت

گوشت را میپریم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم...

طرز تهیه کلم پلو

 كلم ‌پلو از جمله پلوهای مخلوطی است كه پخت آن در فصل پاییز رواج بیشتری دارد زیرا در این فصل علاوه بر كلم برگ – یا همان كلم ‌پیچ – كلم قمری نیز یافت می‌شود. پختن كلم‌پلو با هر دوی این كلم‌ها به طور جداگانه ...

صفحه :  [اولین] [آخرین]