به دخت

 




عدس پلو

به عدس پلویتان حتماً دارچین اضافه نمایید. مصرف دارچین به حفظ تعادل گرمی و سردی غذای‌تان کمک خواهد کرد.

عدس پلو را به صورت کته تهیه نمایید؛ به این ترتیب که عدس را با کمی نمک و آب بگذارید خوب بپزد اما له نشود. سپس برنجی را که از قبل با آب و نمک کمی خیس کرده‌اید، درون قابلمه بریزید و کمی هم به آن روغن اضافه نمایید و بگذارید با هم بجوشند تا آب آن کشیده شود، سپس آن را دم کنید. دقت داشته باشید که اگر عدس را با آب کمی بپزید و برنج را هم با آب کمی خیس نمایید، نیازی نیست که آب هیچ کدام را دوربریزید و این طوری بیش‌ترین خواص غذای‌تان حفظ خواهد شد. اگر نگران شفته شدن برنج‌تان هستید، آب را کمتر از میزانی که فکر می‌کنید لازم است بریزید، اگر نیاز بود در مرحله‌ی دم کردن می‌توانید کمی آب جوش به آن اضافه نمایید. بعضی‌ها هم برای خوش‌رنگ شدن غذا در مرحله‌ی آخر، کمی زعفران می‌ریزند، شما هم اگر تمایل داشتید، این کار را انجام دهید.

ترکیب گوشت چرخ کرده و پیاز وکشمش راا هم در هنگام کشیدن غذا، روی آن بریزید.

 

1393/4/13

 

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :