به دخت

 




جديدترين مطالب

خواص گوجه سبز(آلوچه)

فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است، متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. گوجه‌سبز به صورت تازه و پخته درخورش‌ها مصرف می‌شود.

نکاتی پیرامون حفظ رنگ و طعم سبزي‌ها

با تبریک به مناسبت آمدن فصل بهار و رويش دوباره گياهان و سبزي‌هاي متنوع، دستورپخت سبزي‌هاي تازه را به مخاطبان خود ارائه میکنیم.

ملوان زبل حق داشت !!

اسفناج واقعا ماهيچه‌ها را قوي مي‌کند.خوردن اسفناج واقعا قوي‌ کننده است .مصرف يک کاسه اسفناج به صورت روزانه سبب قوي شدن ماهيچه‌ها مي‌شود. حتي بعد از 3 روز مصرف اسفناج اين قدرت کاملا قابل اندازه‌ گيري است.

غذاهای آماده قابل اعتمادند؟

وقتی فکرش را می کنم که مادربزرگم برای تهیه خورش قورمه سبزی باید صبح زود بیدار می شد و در صف سبزی فروشی می ایستاد، بعد سبزی را پاک می کرد، می شست و تفت می داد و لوبیا و گوشت تازه خریداری شده را ...

درباره اسفناج بیشتر بدانیم!

اسفناج گياهی بومي ايران است، اين گياه يكساله بوده و داراي ساقه اي دراز به ارتفاع نيم متر و برگهاي پهن و نرم و مثلثي شكل به رنگ سبز مي باشد. دو نوع اسفناج بهاره و پاييزه وجود دارد. اسفناج از نظر داشتن ويتامين3B بسيارغني ...

نحوه خرید و نگهداری به

به میوه‌ای خوش‌طعم و عطر از خانواده سیب است. این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است ولی اغلب، پخته آن را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراك مصرف می‌كنند.

همه چیز درباره چغندر

روش‌های انتخاب و نگهداری چغندر:چغندرهای سالم، شاداب و دارای بافتی سفت را که عطر و طعم زیادی داشته باشند، از بازار انتخاب کنید.

ویژگیهای یک انبه خوب چیست؟

انبه دارای رقم های مختلفی است و ارقام درشت تر آن در میان مردم طرفداران بیشتری دارد. اگر این میوه در مرحله رسیدن برداشت شود، می توان آن را تا یک ماه در راه حمل و نقل یا داخل انبار بدون هیچ مشکلی نگهداری کرد.

فوت وفن ترشی

تهیه ترشی و خیارشور و مخلوط شور خونگی خیلی آسونه , رمز و راز و فوت و فن ها و قلق هایی داره که اگه بدونید و بکار ببندید میتونه لذتبخش و مفید باشه .

ایده های نو

مسابقه:سینه مرغ پخته شده ؛پیازچه ، جعفری خرد شده ، سس مایونز ، ماست چکیده ، خیار شور ریز شده گردو خرد شده ،گوجه فرنگی تزیینی

نکاتی پیرامون جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی

در موقع خرید میوه ها و سبزیجات دقت کنید مواد کپک زده و گندیده را در کیسه خرید قرار ندهید.

کنسروکردن ذرت

اغلب ما به دلیل محدود بودن جا برای نگهداری از سبزیجات تازه مجبور به کنسرو کردن آن ها هستیم روش های مختلف و سنتی خود را در اختیار همه قرار دهیم.

فلفل دلمه ای های نر و ماده

برای تشخیص جنسیت فلفل دلمه ای، اونا رو وارونه کنین، فلفلهایی که چهار تا برجستگی زیرشون دارن، ماده و اونایی که سه تا برجستگی زیرشون دارن نر هستن. فلفلهای ماده پر از دانه، اما شیرین و برای مصرف خوراکی به صورت خام مناسبترن و فلفلهای ...

افزایش غلظت سوپ- جذب چربی از سوپ

سبز ماندن جعفری:همیشه در پایان پخت سوپ و سس، به آنها جعفری اضافه کنید تا عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود.

سبز ماندن جعفری

همیشه در پایان پخت سوپ و سس، به آنها جعفری اضافه کنید تا عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود.

جلوگیری از تغییر رنگ کلم قرمز

اگر کلم قرمز شما در هنگام پخت آبی یا بنفش باشد، به آب کمی سرکه اضافه کنید تا کلم بار دیگر قرمز شود.92/4/5

تشخیص پخته بودن ماکارونی

برای آزمایش پخته بودن ماکارونی ، یک قطعه از آن را روی در قابلمه بگذارید، اگر چسبید، ماکارونی پخته است. راه دیگر اینست که یک تکه از ماکارونی را از آب در حال جوش خارج کنید و آن را دو تکه کنید اگر هنوز نخ ...

نگه داری از آب مرغ و سبزیجات

هرگاه آب مرغ، گوشت یا سبزیجات شما زیاد آمد، دور نریزید؛ بلکه آب را در قالب یخ بریزید و در فریزر بگذارید و هر بار که بخواهید سوپ یا خورشتی درست کنید می توانید از یک یا چند قالب آب مرغ یا گوشت یخ زده ...

نکاتی ازجنس مربا

میوه‌ها یی که برای تهیه مربا انتخاب می‌ شوند از بهترین نوع ، بدون لکه و کرم‌ زدگی و کاملاً سالم باشد  .  

صفحه :  [اولین] [آخرین]