به دخت

 




نکاتی پیرامون حفظ رنگ و طعم سبزي‌ها

با تبریک به مناسبت آمدن فصل بهار و رويش دوباره گياهان و سبزي‌هاي متنوع، دستورپخت سبزي‌هاي تازه را به مخاطبان خود ارائه میکنیم.

براي پختن سبزي‌ها دقت كنيد، سبزي را به آب سرد اضافه نكنيد تا بجوشد بلكه اول آب را به جوش آورده، سپس سبزي را به آن اضافه كنيد.

  حرارت گاز يكنواخت و اندك باشد. حرارت زياد ممكن است طعم و رنگ سبزي را تحت‌تاثير خود قرار دهد.

  براي ايجاد طعم بهتر و حفظ ظاهر سبزي هنگام پختن سبزي‌ها بهتر است در ظرف را نبنديد و اجازه دهيد آب و سبزي با هم بجوشند.

  يكي از راه‌هاي حفظ رنگ سبزي‌ها از قبيل نخودسبز و لوبيا هنگام آب پز شدن آن است كه هنگام اضافه‌كردن آن‌ها به آب جوش به ازاي هر يك كيلوگرم نخود يا لوبيا يك قاشق مرباخوري جوش شيرين به ظرف اضافه كنيد.

  بهترين مرحله براي افزودن نمك به سبزي‌ها آخرين مرحله پخت است. درست وقتي كه پختن سبزي به مراحل پاياني خود نزديك مي‌شود، بهتر است به ميزاني كه مدنظر داريد و مناسب است نمك به آن اضافه كنيد.

  دقت كنيد ظرفي كه براي پختن سبزي از آن استفاده مي‌كنيد؛ ظرفي متناسب با حجم سبزي و لعابي باشد تا طعم و رنگ سبزي در آن حفظ شود.

تنظیم کننده: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

شستشوی میوه ها،چرا،چقدر،چگونه؟

شرایط خرید ونگهداری پیاز

نگهداری پنیر

نگهداری کیک و شیرینی

گوجه فرنگی

 

1393/1/31




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی چگونه طعم و رنگ سبزیجات را حفظ کنیم , روش طبخ سبزیجات مختلف , نکات خانه داری , بانونت. , بهداشت و نگهداری مواد غذایی ,


نام شما : ایمیل دوست شما :