به دخت

 




نکاتی پیرامون جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی

در موقع خرید میوه ها و سبزیجات دقت کنید مواد کپک زده و گندیده را در کیسه خرید قرار ندهید.

-اگر بخشی از مواد شما فاسد شده بود از خیر استفاده از آن بگذرید و از بقیه مواد جدایش کرده و در سطل زباله بیندازید.

-موقع انتقال خوراکیها به یخچال مجدد آنها را از وجود هرگونه لک و کپک بررسی کنید و ماده کپک زده را سریعاً دور بیندازید.

-برای جلوگیری از کپک زدن نان آن را به اندازه مصرف همان روز خریداری کرده و در صورت مشغله کاری باقی آن را فریز کنید.

-موادی مثل رب گوجه فرنگی را به اندازه مصرف از ظرف خارج کنید تا مجبور نشوید باقیمانده  اش را به داخل ظرف برگردانید.

-شیشه هایی را که برای تهیه ترشی و مربا تدارک دیده اید بیست دقیقه در آب بجوشانید تا ضد عفونی شده و پس از خشک کردن از آن ها استفاده نمایید.

-نان کپک زده را در ظرف نان خشک نگذارید بلکه آن را در کیسه جداگانه ای قرار داده و همراه زباله ها بیرون ببرید؛ نان خشک در دامداری ها و مرغداری ها به عنوان خوراک دام و طیور مورد استفاده است نان کپک زده را حتی دام و طیور هم نباید  استفاده کنند؛ پس نگذارید کپک و مواد فاسد در چرخه طبیعت دوباره وارد بدنتان شود.

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

1392/6/30

 

 

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی کپک زدن مواد غذایی،بانونت ,


نام شما : ایمیل دوست شما :