جديدترين مطالب
حلیم بادمجان
حلیم بادمجان را این گونه آماده نمایید: ابتدا در یک ظرف مقداری عدس را با کمی آب و نمک بگذارید بپزد. مقدار آب به گونهای باشد که با پختن عدس مقدار خیلی کمی از آن، باقی بماند؛ مثلاً حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری. در ...
کشک بادمجان
کشک بادمجان را به صورت کبابی تهیه کنید. به این صورت که به جای سرخ کردن بادمجان، آنها را کبابی کنید تا هم کم کالری تر باشد و هم این که چربی کمتر آن باعث کمتر تشنه شدن شما شود. روش تهیهی آن را میتوانید ...
مافین سبزیجات
مواد لازمتخم مرغ: 2 عدد.آرد: دو سوم پیمانه.
نرگسی
اسفناج: 1 کیلوگرم.پیاز درشت:1 عدد.
نان سیردار
مواد لازم:نان باگت: ۲ عدد،کره: ۵۰ گرم،سس مایونز یا سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم،
پیراشکی سبزیجات
آرد: 250 گرم تخم مرغ: 1 عدد شير: 2/1 پيمانه
طرز تهیه بادنجان كباب
مغزگردو و سبزى و سير را مىسائيم, پياز را رنده مىكنيم و نمك و فلفل و دارچين زده و رب انار را اضافه كرده همه را با هم مخلوط مىكنيم...
طرز تهیه پوره سیب زمینی
سیب زمینی ها را در قابلمه ریخته و آنقدر آب روی آن بریزید تا روی سیب زمینی ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه ...
طرز تهیه پوره عدس با تخم مرغ
عدس قرمز در تهیه سس ماکارونی برای افرادی كه رژیم غذایی كم چرب دارند یا گوشت مصرف نمی كنند ، بسیار كاربرد دارد...
طرز تهیه خوراک سبزیجات با نودل
نودل (Noodle) یا همان ماكارونی رشتهای یكی از انواع پاستاهاست كه فرمی رشتهای و نازك دارد و در غذاهای مختلف آسیای جنوب شرقی همراه با سبزیجات مختلف یا تركیب سبزیجات فصل و گوشت طبخ میشود. در مرغ همسایه این هفته نیز طرز تهیه سبزیجات ...
طرز تهیه بورانی بادمجان
بادمجانهای سرخ شده را در ظرفی میچینیم و روی آن آب گوجه فرنگی میریزیم. نصف لیوان هم آب اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بادمجانها کاملا بپزند تا آب آنها خشک شود...
غذاهای متنوع و سالم با کدو
پیازو سیررا خردکرده بگذارید تا 5 الی 10 دقیقه بماند. کدو را پوست بگیرید و تکه تکه کنید. یک قاشق غذاخوری آب مرغ یا آب سبزیجات را گرم کنید و پیاز را به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم درآن تفت دهید. سپس ...
تره اسفناج غذای محبوب اردبیل
لپه را ميگذاريم با مقداري آب نيم پز شود ، آب آنكه تمام شد با رب انار و كره كمي تفت ميدهيم، سپس در تابه مقداري روغن ريخته و پياز را درون آن سرخ مي كنيم، آنگاه سير، نمك، فلفل و زردچوبه را به ...
کتلت گیاهی
همه ی مواد را با هم چرخ می کنیم و بعد به آن شکل دایره یا بیضی میدهیم و در روغن سرخ می کنیم. این غذا برای ۴ نفر كافی است و همراه با نان و سبزی، کاهو، ترشی، گوجه، خیارشور و... سرو میشود.