به دخت

 




کشک بادمجان

کشک بادمجان را به صورت کبابی تهیه کنید. به این صورت که به جای سرخ کردن بادمجان، آن‌ها را کبابی کنید تا هم کم کالری تر باشد و هم این که چربی کمتر آن باعث کمتر تشنه شدن شما شود. روش تهیه‌ی آن را می‌توانید اینجا ببینید. فقط در ماه مبارک رمضان بهتر است که از سیر آن، صرف نظر کنید.

به طور کلی یادتان باشد که در وعده‌ی سحری بادمجان نخورید؛ به مقدار کم در خورش اشکالی ندارد اما اگر به مقدار زیادی خورده شود موجب تشنه شدن شما می‌شود.

 

1393/4/13




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :