به دخت

 




حلیم بادمجان

حلیم بادمجان را این گونه آماده نمایید: ابتدا در یک ظرف مقداری عدس را با کمی آب و نمک بگذارید بپزد. مقدار آب به گونه‌ای باشد که با پختن عدس مقدار خیلی کمی از آن، باقی بماند؛ مثلاً حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری. در ظرف دیگر بادمجان را با شعله‌ی کم و کمی روغن مخصوص سرخ کردنی، سرخ نمایید.

اگر بادمجان‌ها را بعد از شسته شدن در مقداری آب نمک قرار دهید و بعد از بیرون آوردن، آن ها را خوب فشار دهید هم تلخی آن گرفته می‌شود و خوش مزه می‌شود و هم روغن کمتری هنگام سرخ کردن به خود می‌گیرد. وقتی بادمجان‌ها سرخ شد، آن را در سبدی قرار دهید تا روغنش خوب گرفته شود. سپس آن را با عدس پخته شده خوب مخلوط کرده و با پیاز داغ و نعنا داغ کم روغن و گردو میل نمایید. می‌توانید آن را با کشک نیز تزئین نمایید.

 

1393/4/13




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :