- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
نرگسی
اسفناج: 1 کیلوگرم.
پیاز درشت:1 عدد.
سیر: 5 حبه.
تخم مرغ: 4 الی 5 عدد.
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم.
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم.
گلپر: یک دوم قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
ابتدا ساقه های اسفناج را جدا کنید و برگ های اسفناج را بشویید بدون اینکه برگ های اسفناج را خرد کنید، آنها را در قابلمه بریزید و روی حرارت بدون افزودن آب بپزید تا حدی که آب موجود در اسفناج کشیده شود. درتابه ای پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا کاملاً طلایی شود. سیر رنده شده را به پیاز سرخ شده بیفزایید و کمی تفت دهید. اسفناج پخته را بکوبید تا کاملاً له شود و همراه نمک و زردچوبه به مخلوط اضافه کنید. فلفل سیاه و گلپر را هم اضافه نمایید وهمه مواد را کاملاً در روغن تفت دهید. تخم مرغها را در کاسه ای شکسته و با همزن دستی بزنید و نوک قاشق چایخوری نمک به آن بزنید. تخم مرغ زده شده را روی اسفناج ها در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا تخم مرغها در یک جا بسته نشود. وقتی تخم مرغ به طور کامل بسته شد از روی حرارت بردارید. این غذا را می توان با نان یا برنج، ماهی دودی و زیتون سرو کرد.
تهیه و تنظیم: مریم ستاری
مطالب مرتبط:
1392/12/11