به دخت

 




نرگسی

اسفناج: 1 کیلوگرم.

پیاز درشت:1 عدد.

سیر: 5 حبه.

تخم مرغ: 4 الی 5 عدد.

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم.

روغن سرخ کردنی: به میزان لازم.

گلپر: یک دوم قاشق چایخوری.

طرز تهیه:

ابتدا ساقه های اسفناج را جدا کنید و برگ های اسفناج را بشویید بدون اینکه برگ های اسفناج را خرد کنید، آنها را در قابلمه بریزید و روی حرارت بدون افزودن آب بپزید تا حدی که آب موجود در اسفناج کشیده شود. درتابه ای پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا کاملاً طلایی شود. سیر رنده شده را به پیاز سرخ شده بیفزایید و کمی تفت دهید. اسفناج پخته را بکوبید تا کاملاً له شود و همراه نمک و زردچوبه به مخلوط اضافه کنید. فلفل سیاه و گلپر را هم اضافه نمایید وهمه مواد را کاملاً در روغن تفت دهید. تخم مرغها را در کاسه ای شکسته و با همزن دستی بزنید و نوک قاشق چایخوری نمک به آن بزنید. تخم مرغ زده شده را روی اسفناج ها در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا تخم مرغها در یک جا بسته نشود. وقتی تخم مرغ به طور کامل بسته شد از روی حرارت بردارید. این غذا را می توان با نان یا برنج، ماهی دودی و زیتون سرو کرد.

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

درباه اسفناج بیشتر بدانیم

دسر کدو حلوایی

طرز تهیه بادنجان کباب

 

1392/12/11




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی نرگسی , غذاهای گیاهی , خوراکی دیگر با اسفناج , آشپزی , بانونت. ,


نام شما : ایمیل دوست شما :