به دخت

 




تره اسفناج غذای محبوب اردبیل

تره اسفناج غذای محبوب اردبیل لپه را مي‌گذاريم با مقداري آب نيم پز شود ، آب آن‌كه تمام شد با رب انار و كره كمي تفت مي‌دهيم، سپس در تابه مقداري روغن ريخته و پياز را درون آن سرخ مي كنيم، آن‌گاه سير، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه مي‌كنيم سپس اسفناج پخته شده را با اين مواد مخلوط مي كنيم ...

مواد لازم
اسفناج پخته شده نيم كيلوگرم
پياز يك عدد
سير دو حبه
لپه يك و نيم پيمانه
رب انار دو قاشق غذاخوري
كره 30 گرم
روغن دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
تخم‌مرغ يك عدد
طرز تهيه :
لپه را مي‌گذاريم با مقداري آب نيم پز شود ، آب آن‌كه تمام شد با رب انار و كره كمي تفت مي‌دهيم، سپس در تابه مقداري روغن ريخته و پياز را درون آن سرخ مي كنيم، آن‌گاه سير، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه مي‌كنيم سپس اسفناج پخته شده را با اين مواد مخلوط مي كنيم و در اين لحظه لپه را به آن اضافه كرده و مي‌گذاريم با نصف استكان آب كمي جوش بزند. در آخر يك عدد تخم‌مرغ را در ظرفي جداگانه زده و به مواد اضافه مي‌كنيم.
وقتي تخم‌مرغ خودش را گرفت از روي گاز آن را برداشته و در ظرف ريخته و با سبزي‌هاي مختلف تزئين مي‌كنيم.



نظرات ارسال شده
رويا
سه شنبه 31 مرداد 1391


رب انار ترش يا شيرين؟ فكر كنم خوشمزه شه.


0
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :