به دخت

 




پلوی لوبیا چشم بلبلی

این پلو را هم به صورت کته آماده کنید. ابتدا لوبیا چشم بلبلی را خیس کنید و بعد از 2 ساعت آب آن را دور بریزید و سپس با کمی آب و نمک بگذارید بپزد.

وقتی پخته شد برنج‌تان که از قبل یک ساعت خیس خورده است را با کمی نمک و روغن و شوید درون قابلمه بریزید. میزان آب را طوری تنظیم کنید که نیاز به دور ریختن نباشد. وقتی آب آن تمام شد، برنج را دم کنید.

هنگام کشیدن غذا، مرغی را که با نمک و فلفل و زردچوبه پخته اید بر روی آن ریش ریش نمایید.

این غذا به دلیل داشتن فیبر غذایی هم به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند، هم به رها شدن آهسته‌ی آب در طول روز کمک می‌کند.

 

1393/4/13




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :