- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
طرز تهیه کلم پلو
كلم پلو از جمله پلوهای مخلوطی است كه پخت آن در فصل پاییز رواج بیشتری دارد زیرا در این فصل علاوه بر كلم برگ – یا همان كلم پیچ – كلم قمری نیز یافت میشود. پختن كلمپلو با هر دوی این كلمها به طور جداگانه و حتی به صورت مخلوطی از 2 نوع كلم عملی است؛ البته با توجه به اینكه هر دو كلم از یك خانواده هستند، مزه و طعمی شبیه به هم دارند. دستور غذای زیر نیز با كلم قمری یا به قول بعضیها كلم سنگی داده شده است.
مواد لازم برای 8 نفر:-
برنج، یك كیلوگرم
- كلم قمری، 2 عدد متوسط
- گوشت قیمهای، 750 گرم
- پیاز، 2 عدد متوسط
- نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران به میزان لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
1 – ابتدا برنج را شسته و در مقدار لازم آب خیس كنید؛ سپس پیازها را بشویید و پس از پوستكندن، به صورت خلالی یا ریز خرد كنید. كلمقمریها را نیز شسته و پوست بگیرید؛ سپس به صورت نگینی خرد كنید.
2 – تابهای نسبتا گود آماده كرده و مقداری روغن در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس نیمی از پیازهای خردشده را با كمی زردچوبه در روغن تفت دهید تا پیاز نرم شود. پس از آن، گوشت قیمهای را به پیاز داغ اضافه كرده و همراه آن تفت دهید. حالا 2 پیمانه آب به مواد بیفزایید و شعله اجاق گاز را زیاد كنید. وقتی آب به جوش آمد، شعله اجاق گاز را كم كرده و در تابه را بگذارید و صبر كنید تا گوشت بپزد. زمان لازم برای پخت گوشت حدود یك ساعت است.
پس از پایان پخت گوشت، نمك، فلفل و زعفران را به اندازه مورد نیاز به آن اضافه كنید و 2 الی 3 دقیقه حرارت دهید و سپس زیر تابه را خاموش كرده و آن را كنار بگذارید. 3 – در تابه دیگری مقداری روغن ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس باقیمانده پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا كمی طلایی رنگ بشود. پس از آن، كلمها را – كه به صورت نگینی خرد شدهاند – به روغن و پیاز اضافه كرده و مقداری زعفران به آن بیفزایید و بگذارید روی اجاق گاز، تا پخته و نرم شوند.
4 – پس از تكمیل مرحله سرخ شدن، گوشت قیمهای مخلوط با پیاز را به كلمهای سرخ شده اضافه كنید. به این ترتیب، مایه كلم آماده است.
5 – حالا برنج را مانند روش معمول پخت برنج آبكشی، در آب جوشانده و سپس آبكشی كنید؛ سپس قابلمه بزرگی آماده كرده و پس از ریختن مقداری روغن در آن، كف دیگ را با سیبزمینی یا نان پوشش دهید؛ البته برای این منظور از برگ كلم برگ نیز میتوانید استفاده كنید.
سپس چند كفگیر از برنج آبكش شده را كف قابلمه بریزید و پس از آن مخلوط مایه را روی برنج بپاشید. این كار را به صورت لایه لایه با برنج و مایه آنقدر تكرار كنید تا مواد تمام شود. حالا برنج را به روش معمول دم كنید. دم كشیدن این پلو معمولا یك تا 5/1 ساعت زمان لازم دارد.
نكته یك: اگر میخواهید به جای كلم قمری از كلم پیچ یا همان كلمبرگ استفاده كنید، همان مراحل بالا را انجام دهید؛ فقط كلمها را به صورت خلالی خرد كنید.
نكته 2: شما میتوانید به جای گوشت قیمهای از كوفتههای ریز سرخشده استفاده كنید و آن را همراه مایه، لابهلای برنج بپاشید.