به دخت

 




پلوی مخلوط به و هویج

مواد لازم(برای 6-8 نفر):

عدس 1 پیمانه.

جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری .    

ماش 1 پیمانه.

هویج رنده شده 300 گرم .   

برنج 4 پیمانه.

دارچین 2 قاشق چایخوری.       

کره 150 گرم.

به رنده شده 300 گرم.

کشمش 1 پیمانه.

هل 1 قاشق چایخوری.

میخک 5 عدد.

ادویه کاری 1 قاشق سوپخوری.   

کنجد یک دوم پیمانه.

پیاز سرخ شده 1 پیمانه.     

مرغ 800 گرم.

نمک و فلفل به میزان لازم.     

طرز تهیه:

چند ساعت قبل عدس، ماش و برنج را جداگانه خیس کنید و سپس عدس و ماش را بپزید. در قابلمه ای آب جوش آورده و برنج را در آب در حال جوشیدن بریزید همین که کمی نرم شد آبکش کنید و کنار بگذارید. نیمی از کَره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب شود سپس به و هویج را در آن تفت دهید. حبوبات را از صافی رد کنید تا آب اضافیش گرفته شود و با هویج و به مخلوط کنید. 2 قاشق دیگر از کَره را در ظرفی دیگر ریخته و کشمش را در آن تفت دهید در این هنگام ادویه ها را افزوده و پیاز داغ و کنجد را هم به مخلوط بیفزایید. باقیمانده کَره را در کف قابلمه ای داده و تکه های مرغ را ته آن بچینید، بعد برنج را با همه مواد مخلوط کنید و روی مرغ ها را با مخلوط برنج بپوشانید و حدود 30 تا 45 دقیقه زمان دهید تا برنج دم بکشد. آن را در ظرف مناسبی بکشید و با تکه های مرغ برشته شده تزئین کنید.

نکته: بهتر است ابتدا مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کرده و در مخلوط نمک و فلفل و زعفران بخوابانید تا مزه دار شود بعد در این پلوی مخلوط استفاده کنید.

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

پلو با سبزیجات

شوید باقلا پلو مجلسی با ماهیچه

عدس پلو با گوشت

 

1392/11/27




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی انواع پلو , غذایی خوشمزه با میوه به , پلوی مخلوط , پلوی مخلوط به و هویج , بانونت. , آشپزی ,


نام شما : ایمیل دوست شما :