- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
پلوی مخلوط به و هویج
مواد لازم(برای 6-8 نفر):
عدس 1 پیمانه.
جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری .
ماش 1 پیمانه.
هویج رنده شده 300 گرم .
برنج 4 پیمانه.
دارچین 2 قاشق چایخوری.
کره 150 گرم.
به رنده شده 300 گرم.
کشمش 1 پیمانه.
هل 1 قاشق چایخوری.
میخک 5 عدد.
ادویه کاری 1 قاشق سوپخوری.
کنجد یک دوم پیمانه.
پیاز سرخ شده 1 پیمانه.
مرغ 800 گرم.
نمک و فلفل به میزان لازم.
طرز تهیه:
چند ساعت قبل عدس، ماش و برنج را جداگانه خیس کنید و سپس عدس و ماش را بپزید. در قابلمه ای آب جوش آورده و برنج را در آب در حال جوشیدن بریزید همین که کمی نرم شد آبکش کنید و کنار بگذارید. نیمی از کَره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب شود سپس به و هویج را در آن تفت دهید. حبوبات را از صافی رد کنید تا آب اضافیش گرفته شود و با هویج و به مخلوط کنید. 2 قاشق دیگر از کَره را در ظرفی دیگر ریخته و کشمش را در آن تفت دهید در این هنگام ادویه ها را افزوده و پیاز داغ و کنجد را هم به مخلوط بیفزایید. باقیمانده کَره را در کف قابلمه ای داده و تکه های مرغ را ته آن بچینید، بعد برنج را با همه مواد مخلوط کنید و روی مرغ ها را با مخلوط برنج بپوشانید و حدود 30 تا 45 دقیقه زمان دهید تا برنج دم بکشد. آن را در ظرف مناسبی بکشید و با تکه های مرغ برشته شده تزئین کنید.
نکته: بهتر است ابتدا مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کرده و در مخلوط نمک و فلفل و زعفران بخوابانید تا مزه دار شود بعد در این پلوی مخلوط استفاده کنید.
تهیه و تنظیم: مریم ستاری
مطالب مرتبط:
شوید باقلا پلو مجلسی با ماهیچه
1392/11/27