- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
عدس پلو با گوشت
مواد لازم براي 4 نفر:
برنج: 3 پيمانه
عدس: 1/5 پيمانه
گوشت چرخ كرده: 800 گرم
پياز بزرگ: 2 عدد
تخم مرغ: 1 عدد
كشمش پلويي: 1 پيمانه
پسته و خلال بادام: هر کدام 1/2 پيمانه
زردچوبه: 1 قاشق غذا خوري
چاشني ليمو فلفل: به ميزان دلخواه
ادويه مخلوط: به ميزان دلخواه
ادويه دارچين: به ميزان دلخواه
كره: 100 گرم
زعفران، روغن و نمك: به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا عدس ها را تميز شسته و با آب و كمي نمك مي پزيم، سپس آنها را در يك آبكش ريخته و كنار مي گذاريم. (توجه داشته باشيد كه عدس ها نبيد له شوند).
پياز ها را رنده كرده به گوشت چرخ كرده اضافه و با تخم مرغ و چاشني ليمو فلفل و زردچوبه به خوبي مخلوط كرده و ورز مي دهيم تا مواد كمي به صورت چسبناك در آيد.
سپس مواد را به صورت كوفته هاي خيلي كوچك در مي آوريم (كوفته قلقلي) و كوفته ها را در ماهيتابه با كمي روغن داغ سرخ مي نماييم.
در زماني كه كوفته ها در حال آماده شدن است در يك قابلمه بزرگ آب و مقداري نمك ريخته و پس از جوش آمدن برنج را به آن اضافه كرده و مي گذاريم تا برنج ها نرم شوند سپس در آبكش ريخته و كمي آب سرد روي آن مي ريزيم.
كشمش ها را نيز شسته با كره تفت مي دهيم. حال مواد آماده دم كردن است.
در يك قابلمه ي بزرگ كمي آب و روغن و دو كفگير برنج، يک کفگير عدس و مقداري كوفته ريزه و كمي كشمش به اضافه ي ادويه ي مخلوط (پلويي) و دارچين و يك قاشق غذا خوري زعفران آبكرده مي ريزيم و به همين ترتيب مواد را روي هم مي ريزيم. در انتها درب قابلمه را گذاشته و روي شعله با حرارت زياد قرار مي دهيم. پس از 5 الي 7 دقيقه درب قابلمه را برداشته دم كني را مي گذاريم و شعله ي گاز را كم كرده و به مدت 1 ساعت غذا را دم مي كنيم. براي تزئين غذا مي توانيد در هنگام سرو، روي آن را با خلال پسته و بادام به شكل دلخواه تزئين نماييد.