به دخت

 




ترشی گوجه سبز

گوجه سبز، آبغوره، نمک، سرکه.

ابتدا چوب و برگهای سر گوجه سبز را بگیرید و آنها را شسته و بگذارید آبش کشیده شود، گوجه سبزها را در ظرفی ریخته با آبغوره شیشه را پر کنید در انتها برای مزه بهتر مقداری سرکه و نمک به آن بیفزایید.

برای ظرف یک لیتری دو قاشق غذاخوری سرکه و یک قاشق غذاخوری نمک کافی است.

هنگام مصرف ترشی هایی مثل زغال اخته؛ گوجه سبز؛ آلبالو؛ زالزالک ونظیر آن مراقب هسته این مواد باشید.

 

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری ، الهام شفیعی

با تشکر از خانم زهرا آبفروش

با تشکر از دوست خوبم "عمه زری" که در تهیه مطالب این صفحه ما رو یاری کردن به افتخار همکاری صمیمانه این عزیز از نام ایشون برای این پکیج ترشی استفاده میکنم. شاید بقیه دوستان هم تشویق بشن برای همکاری با ما

1392/8/6




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :