به دخت

 




ترشي هويج و لبو

هویج ترشی:

مواد لازم: هویج  ؛سرکه؛ نمک. 

شیشه را با هویج پوست کنده پر می‌کنیم و مقداری نمک لابلای هویج‌ها می‌پاشیم و شیشه را از سرکه خوب سفید جوشانیده پر می‌کنیم، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت.

 

ترشی لبو

مواد لازم

لبو ؛ سرکه سفید؛ تخم گشنیز ؛ سیاه دانه؛ دانه فلفل سیاه؛ نمک؛ شکر؛ ساقه رزماری .

 

در ظرفی مقداری لبو و آب بریزید " آب به مقداری که روی لبو ها را بگیرد" میگذاریم 5/1ساعت بپزد سپس درآبکش ریخته و خرد می کنیم بعد در شیشه ریخته و شکر و سرکه را10دقیقه جوشانده و و روی لبوها ریخته و تخم گشنیز و سیاه دانه و همه ادویه جات را ریخته و درش را بسته یک هفته بعد آماده است.

من لبوهای پخته را با قالب شیرینی قالب میزنم و بعد در تهیه ترشی و مربا استفاده می کنم.

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری ، الهام شفیعی

با تشکر از خانم زهرا آبفروش

با تشکر از دوست خوبم "عمه زری" که در تهیه مطالب این صفحه ما رو یاری کردن به افتخار همکاری صمیمانه این عزیز از نام ایشون برای این پکیج ترشی استفاده میکنم. شاید بقیه دوستان هم تشویق بشن برای همکاری با ما



نظرات ارسال شده
ramin
دوشنبه 17 آذر 1393


لطف کنید مقدار دقیق شکروسرکه نسبت به مقدار لبو رامشخص کنید


1
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :