- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
تخم مرغ ترشی سبز، ارغواني و خردلي
تخم مرغ ترشی سبز:
این ترشی ها بیشتر دورچین هستند تا ترشی و چاشنی
مواد لازم :
تخم مرغ آب پز سفت
سرکه سیب
نمک و فلفل وادویه مخصوص ترشی(سیاه دانه و گلپر و زیره و تخم گشنیز)از هرکدام مقدار کمی
شکر یک قاشق غذاخوری برای از بین بردن تیزی سرکه
فلفل سبز
برگ ها و ساقه های سبز کرفس
پوره اسفناج یک کیلو
مارچوبه سبز ( دلخواه)
سبزیجات سبز خرد شده معطر
پیازچه سبز خرد شده
تخم مرغها را از قبل آب پز کنید تا سفت شوند . درون شیشه تمیزو استریل مقدار کمی سرکه بریزید . نمک و شکر و ادویه و پوره فلفل سبز را نیز اضافه کنید . تخم گشنیزکوبیده را اضافه کنید. تمام سبزیجات سبز رنگ خرد شده و پوره شده را نیز اضافه کنیدتا رنگ آنها بیشتر به تخم مرغ پس داده شود .
تخم مرغ ها را داخل شیشه اضافه کنید و مدت یک هفته در جای خنک قرار دهید . وقتی تخم مرغها کاملا رنگ گرفت ترشی یا دورچین شما آماده است . انواع غذاها و سالاد هارا میتوانید با آن تزیین کنید .
تخم مرغ ترشی ارغوانی:
البته بیشتر دورچین است تا ترشی و چاشنی
مواد لازم :
تخم مرغ آب پز سفت
سرکه حاصل از ترشی لبو یا سرکه و چغندر پخته
نمک و فلفل وادویه مخصوص ترشی(سیاه دانه و گلپر و زیره و تخم گشنیز)از هرکدام مقدار کمی
شکر یک قاشق غذاخوری برای از بین بردن تیزی سرکه
فلفل سبز
تخم مرغها را از قبل آب پز کنید تا سفت شوند . درون شیشه تمیز و استریل مقداریسرکه لبو که کاملا رنگ گرفته بریزید . نمک و شکر و ادویه و فلفل سبز را نیز اضافهکنید . تخم گشنیز را اضافه کنید .
تخم مرغ ها را داخل شیشه اضافه کنید و مدت یک هفته در جای خنک قرار دهید . وقتی تخم مرغها کاملا رنگ گرفت ترشی یادورچین شما آماده است . انواع غذاها و سالاد ها را میتوانید با آن تزیین کنید .
نکته: به جای سرکه لبو میتوانید از سرکه ترشی کلم بنفش استفاده کنید که رنگ ترشی و تخم مرغهای شما به جای ارغوانی کاملا بنفش تیره خواهد شد.
تخم مرغ ترشی زرد خردلی |
این ترشی بیشتر دورچین است تا ترشی و چاشنی
مواد لازم :
تخم مرغ آب پز سفت
سرکه سیب
پیاز و سیر
نمک و فلفل وادویه مخصوص ترشی(سیاه دانه و گلپر و زیره و تخم گشنیز)از هرکدام مقدار کمی
شکر یک قاشق غذاخوری برای از بین بردن تیزی سرکه
دانه و گیاه خردل دو قاشق غذاخوری
پودرکاری 2 تا 3 قاشق غذاخوری
فلفل سبز خردشده
تهیه و تنظیم: مریم ستاری ، الهام شفیعی
با تشکر از خانم زهرا آبفروش
با تشکر از دوست خوبم "عمه زری" که در تهیه مطالب این صفحه ما رو یاری کردن به افتخار همکاری صمیمانه این عزیز از نام ایشون برای این پکیج ترشی استفاده میکنم. شاید بقیه دوستان هم تشویق بشن برای همکاری با ما
1392/8/6