به دخت

 




تخم مرغ ترشی سبز، ارغواني و خردلي

تخم مرغ ترشی سبز:

این ترشی ها بیشتر دورچین هستند تا ترشی و چاشنی

مواد لازم :

تخم مرغ آب پز سفت

سرکه سیب

نمک و فلفل وادویه مخصوص ترشی(سیاه دانه و گلپر و زیره و تخم گشنیز)از هرکدام مقدار کمی

شکر یک قاشق غذاخوری برای از بین بردن تیزی سرکه

 

فلفل سبز

برگ ها و ساقه های سبز کرفس

پوره اسفناج یک کیلو

مارچوبه سبز ( دلخواه)

سبزیجات سبز خرد شده معطر

پیازچه سبز خرد شده

 

تخم مرغها را از قبل آب پز کنید تا سفت شوند . درون شیشه تمیزو استریل مقدار کمی سرکه بریزید . نمک و شکر و ادویه و پوره فلفل سبز را نیز اضافه کنید . تخم گشنیزکوبیده را اضافه کنید. تمام سبزیجات سبز رنگ خرد شده و پوره شده را نیز اضافه کنیدتا رنگ آنها بیشتر به تخم مرغ پس داده شود .

تخم مرغ ها را داخل شیشه اضافه کنید و مدت یک هفته در جای خنک قرار دهید . وقتی تخم مرغها کاملا رنگ گرفت ترشی یا دورچین شما آماده است . انواع غذاها و سالاد هارا میتوانید با آن تزیین کنید .

 

 تخم مرغ ترشی ارغوانی:

البته بیشتر دورچین است تا ترشی و چاشنی

مواد لازم :

تخم مرغ آب پز سفت

سرکه حاصل از ترشی لبو یا سرکه و چغندر پخته

نمک و فلفل وادویه مخصوص ترشی(سیاه دانه و گلپر و زیره و تخم گشنیز)از هرکدام مقدار کمی

شکر یک قاشق غذاخوری برای از بین بردن تیزی سرکه

فلفل سبز

تخم مرغها را از قبل آب پز کنید تا سفت شوند . درون شیشه تمیز و استریل مقداریسرکه لبو که کاملا رنگ گرفته بریزید . نمک و شکر و ادویه و فلفل سبز را نیز اضافهکنید . تخم گشنیز را اضافه کنید .

تخم مرغ ها را داخل شیشه اضافه کنید و مدت یک هفته در جای خنک قرار دهید . وقتی تخم مرغها کاملا رنگ گرفت ترشی یادورچین شما آماده است . انواع غذاها و سالاد ها را میتوانید با آن تزیین کنید .

 

نکته: به جای سرکه لبو میتوانید از سرکه ترشی کلم بنفش استفاده کنید که رنگ ترشی و تخم مرغهای شما به جای ارغوانی کاملا بنفش تیره خواهد شد.

 

تخم مرغ ترشی زرد خردلی

 

این ترشی بیشتر دورچین است تا ترشی و چاشنی

مواد لازم :

تخم مرغ آب پز سفت

سرکه سیب

پیاز و سیر

نمک و فلفل وادویه مخصوص ترشی(سیاه دانه و گلپر و زیره و تخم گشنیز)از هرکدام مقدار کمی

شکر یک قاشق غذاخوری برای از بین بردن تیزی سرکه

دانه و گیاه خردل دو قاشق غذاخوری

پودرکاری 2 تا 3 قاشق غذاخوری

فلفل سبز خردشده

تخم مرغها را از قبل آب پز کنید تا سفت شوند . درون شیشه تمیزو استریل مقداری سرکه سیب  بریزید . نمک و شکر و ادویه ترشی و فلفل سبز را نیز اضافه کنید . تخمگشنیز  و تخم خردل و پودر کاری را اضافه کنید .اکنون تخم مرغ ها را داخل شیشه اضافه کنید و مدت یک هفته در جای خنک قرار دهید . وقتی تخم مرغها کاملا رنگ گرفت ترشی یا دورچین شما آماده است . انواع غذاها و سالادها را میتوانید با آن تزیین کنید .

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری ، الهام شفیعی

با تشکر از خانم زهرا آبفروش

با تشکر از دوست خوبم "عمه زری" که در تهیه مطالب این صفحه ما رو یاری کردن به افتخار همکاری صمیمانه این عزیز از نام ایشون برای این پکیج ترشی استفاده میکنم. شاید بقیه دوستان هم تشویق بشن برای همکاری با ما

 

1392/8/6

 



نظرات ارسال شده
LILI
سه شنبه 7 آبان 1392


تا حالا نمیدونستم ترشی تخم مرغی هم میشه درست کرد


0
1

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی تخم مرغ ترشی،بانونت،خردلی ,


نام شما : ایمیل دوست شما :