- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
ترشی لیمو ترش
مواد لازم:
لیمو ترش 2 کیلو گرم(800 گرم+1200 گرم)
فلفل سبز به مقدار دلخواه
سیر 2 بوته
نمک 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
لیمو ها را شسته و کاملا خشک کنید. 800 گرم از لیمو ها را به صورت ورقه ای خرد نموده و هسته های آن را خارج نمایید.(برای جلوگیری از تلخ شدن ترشی) آب بقیه لیمو ها را گرفته و با 2 قاشق غذاخوری نمک داخل آن بریزید. فلفل ها را شسته و کاملا خشک کنید. • پوست سیر را جدا نموده و هر حبه را از وسط نصف نمایید. یک لایه از لیمو های ورقه شده را داخل ظرف ترشی بچینید.به اندازه دلخواه سیر و فلفل داخل ظرف ریخته و لایه بعدی لیمو ها را بچینید.
همه مواد ترشی را تا پر شدن ظرف ترشی به صورت لایه به لایه بچینید. آب لیمو آماده شده را با قاشق هم زده و داخل ظرف ترشی بریزید.(سطح ترشی کاملا پوشانده شود.) دهانه ظرف ترشی را با کیسه فریزر پوشانده و درب آنرا محکم ببندید. ظرف ترشی را به مدت یک هفته در دمای محیط قرار دهید.(می توانید به مدت 3 روز جلوی آفتاب قرار دهید.) ترشی را داخل یخچال قرار دهید. حداقل بعد از 15 روز ترشی آماده مصرف می باشد.(بعد از 2 ماه ترشی کاملا غلیظ می شود.)
نکات:
این ترشی را میتوان هم به تنهایی با آب لیموترش و هم با مخلوط سرکه و لیموترش تهیه کرد .
از این ترشی میتوان برای تزیین سالادها و غذاها هم استفاده کردترشی لیمو را بدون استفاده از آب لیمو هم می توانید درست کنید: لیمو ها را به صورت ضربدری برش داده و داخل آنها را با نمک کاملا آغشته کنید. لیموهای آماده شده را به صورت فشرده داخل ظرف ترشی ریخته و بعد از بستن درب، آنرا به مدت یک هفته جلوی آفتاب قرار دهید. بعد از این مدت ترشی را داخل یخچال نگهداری نمایید(بعد از 15 روز ترشی قابل استفاده خواهد بود.)داخل ترشی به جای فلفل سبز از پودر فلفل هم می توانید استفاده نمایید. برای استفاده این ترشی داخل سالاذ، می توانید لیمو ها را بعد از ورقه ای کردن به چند قسمت تقسیم نمایید.
تهیه و تنظیم: مریم ستاری ، الهام شفیعی
با تشکر از خانم زهرا آبفروش
با تشکر از دوست خوبم "عمه زری" که در تهیه مطالب این صفحه ما رو یاری کردن به افتخار همکاری صمیمانه این عزیز از نام ایشون برای این پکیج ترشی استفاده میکنم. شاید بقیه دوستان هم تشویق بشن برای همکاری با ما
1392/8/6