به دخت

 




ترشی کلم قرمز

مواد لازم:

کلم برگ قرمز رنگ؛ سرکه و نمک.

کلم قرمز را از وسط برش داده و به صورت رشته ای یا نگینی خرد کنید، سپس درون شیشه را از کلم پر کرده و مخلوط نمک و سرکه را به آن بیفزایید. تقریباً 2 روز بعد ترشی قابل استفاده است.

هیچگاه برای نرم شدن برگ های کلم و زودتر آماده شدن ترشی از قبل کلم ها را با سرکه نپزید. بهتر است اجازه دهید برگهای کلم داخل سرکه ترد بمانند .

تهیه و تنظیم: مریم ستاری ، الهام شفیعی

با تشکر از خانم زهرا آبفروش

با تشکر از دوست خوبم "عمه زری" که در تهیه مطالب این صفحه ما رو یاری کردن به افتخار همکاری صمیمانه این عزیز از نام ایشون برای این پکیج ترشی استفاده میکنم. شاید بقیه دوستان هم تشویق بشن برای همکاری با ما



نظرات ارسال شده
مهرانه
سه شنبه 7 آبان 1392


من اینو درست کردم خوشرنگه برای تزیین سالادم استفادش میکنم


1
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :