به دخت

 




ترشی زغال اخته

مواد لازم:

زغال اخته، سرکه رنگی، نمک.

 

زغال اخته را شسته و بگذارید تا آبش کشیده شود. یک ظرف شیشه ای را انتخاب کنید زغال اخته ها را درون آن بریزید، به سرکه بتدریج مقداری نمک بیفزایید تا شوری آن اندازه شود، با محلول سرکه و نمک شیشه را پر کنید، درب ظرف را محکم بسته و شیشه را به مدت 2 روز در یخچال نگهداری کنید. بعد از این 2 روز ترشی قابل خوردن است.

(برای یک ظرف نیم لیتری حدوداً به 250 گرم زغال اخته، 2 لیوان سرکه و یک قاشق غذا خوری نمک احتیاج دارید).

 

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری ، الهام شفیعی

با تشکر از خانم زهرا آبفروش

با تشکر از دوست خوبم "عمه زری" که در تهیه مطالب این صفحه ما رو یاری کردن به افتخار همکاری صمیمانه این عزیز از نام ایشون برای این پکیج ترشی استفاده میکنم. شاید بقیه دوستان هم تشویق بشن برای همکاری با ما

1392/8/6



نظرات ارسال شده
رويا
دوشنبه 13 آبان 1392


مرسي-من اينترشي ها رو دارم نگاه كردم ببينم روش تون مثل منه


0
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :