به دخت

 




ترشی هندوانه

مواد لازم:

هندوانه های کوچک؛ سبزی(نعناع، ترخون، جعفری)؛ سرکه؛ نمک.

در گذشته بجای سرکه همراه هندوانه دانه های انگور را که به آن گِله انگور می گفتند درون ظرف می ریختند و خود این گِله های انگور با گذشت زمان تبدیل به سرکه شده و باعث تغییر مزه و رنگ هندوانه می شد. برای جلوگیری از تلخی مزه این ترشی در زمستان و هوای خیلی سرد دور آن را با پارچه ضخیم می پوشاندند.

 

توصیه میکنم این ترشی متفاوت را حتماً امتحان کنید..

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری ، الهام شفیعی

با تشکر از خانم زهرا آبفروش

با تشکر از دوست خوبم "عمه زری" که در تهیه مطالب این صفحه ما رو یاری کردن به افتخار همکاری صمیمانه این عزیز از نام ایشون برای این پکیج ترشی استفاده میکنم. شاید بقیه دوستان هم تشویق بشن برای همکاری با ما

 

1392/8/4

 



نظرات ارسال شده
سمانه
یکشنبه 5 آبان 1392


سلام ممنون از اینکه اینهمه ترشی رو یکجا آوردین


3
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی ترشی،بانونت ,


نام شما : ایمیل دوست شما :