به دخت

 




خیار شور

خیار سبز ریز؛ سرکه؛ نمک؛ سیر؛ سبزی(نعناع و ترخون)

خیارها را از قبل شسته و بگذارید آبش کشیده شود، مقداری سبزی در کف ظرف مورد نظر ریخته وظرف را با لایه های خیار و سیر و سبزی پر کنید، در انتها مقدار کمی سرکه(ته استکان) را با محلول آب و نمک روی خیارها بریزید تا روی همه مواد را بگیرد. ظرف خیار شور را 3-2 روز اول در جای خنک گذاشته و بعد از این مدت به یخچال منتقل کنید تا ماندگاری بالایی داشته باشد. بعد از حدود 15 روز درب آن را باز کنید.

هرچه دهانه ظرف کوچکتر و بسته تر باشد کمتر هوا میکشد و از کپک زدن آن جلوگیری می شود.

 

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری ، الهام شفیعی

با تشکر از خانم زهرا آبفروش

با تشکر از دوست خوبم "عمه زری" که در تهیه مطالب این صفحه ما رو یاری کردن به افتخار همکاری صمیمانه این عزیز از نام ایشون برای این پکیج ترشی استفاده میکنم. شاید بقیه دوستان هم تشویق بشن برای همکاری با ما

1392/8/6




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی خیار شور،بانونت ,


نام شما : ایمیل دوست شما :