به دخت

 




سیر ترشی

مواد لازم:

سیر، سرکه رنگی، نمک.

پوستهای اضافی بوته سیر را گرفته و آن را بشویید و اجازه دهید تا آبش کشیده شود. ظرف را با محلول سرکه و نمک پر کنید تا روی سیرها را بگیرد برای رنگ بهتر ترشی؛ 2 قاشق غذاخوری شیره به آن بیفزایید، درب ظرف را محکم ببندید و در جای خنک حدود 20-15 نگهداری کنید. پس از این مدت سیرترشی قابل مصرف است.

 

 

حتماً جمله معروف "سیر ترشی هفت ساله" به گوشتان رسیده!! در نتیجه هرچه زمان بیشتری به آن بدهید خوشمزه تر خواهد شد.

می توانید از ظرف شیشه ای یا دبه پلاستیکی استفاده کنید.

همچنین بجای بوته سیرمی توانید سیر را پوست کرده و از حبه های سیر این ترشی را تهیه کنید.

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری ، الهام شفیعی

با تشکر از خانم زهرا آبفروش

با تشکر از دوست خوبم "عمه زری" که در تهیه مطالب این صفحه ما رو یاری کردن به افتخار همکاری صمیمانه این عزیز از نام ایشون برای این پکیج ترشی استفاده میکنم. شاید بقیه دوستان هم تشویق بشن برای همکاری با ما

 

1392/8/6

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :