- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
شیرینی نان برنجی
نان برنجی یک شیرینی اصیل وترد وخوشمزه که در بعضی شهرها جزء شیرینیهای اصلی محسوب می شود مانند شهر قزوین ، کرمانشاه و یزد
مواد لازم:
آردبرنج:۵۰۰ گرم
روغن جامد :۲۵۰ گرم(در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذا خوری روغن حیوانی استفاده کنید)
تخم مرغ :یک عدد
پودر قند :۱۷۵ گرم
گلاب :۲/۱ پیمانه
هل:یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا روغن جامد وپودر قند را حدود ۱۵دقیقه خوب می زنیم تا سفید شود وسپس زرده تخم مرغ وهل وگلاب را به آن اضافه می کنیم وحدود ۵ دقیقه دیگر هم می زنیم .سپس تیغه های همزن را عوض می کنیم وسفیده تحم مرغ را آنقدر می زنیم تا فرم بگیرد.وبعد از آن سفیده تخم مرغ را با لیسک با مواد قبلی مخلوط می کنیم
ودر آخر آرد برنج را به آرامی اضافه می کنیم ودر نهایت خمیری که به دست می آید کمی شل است .ولی نباید دیگه آرد برنج به آن اضافه کنیم.
وقتی خمیر آماده شد آن را در کیسه فریزر می گذاریم ویک شب در یخچال قرار می دهیم تا انسجام پیدا کند وسفت تر شود.
بعد از خارج کردن از یخچال با وردنه خمیر را باز می کنیم .البته برای اینکه خمیر به وردنه نچسبد کاغذ روغنی ویا کیسه فریزر روی خمیر می گذاریم وروی آن وردنه می کشیم.
بعد با قالب دایره به هر اندازهای که دوست داریم قالب میزنیم.ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم.
میتوانیم نصف خمیر را زعفرانی کنیم .می توان کمی پودر زعفران روی آن پاشید و دست را با گلاب خیس کرد وکمی ورز داد تا زرد رنگ شود.البته نباید زیاد ورز دهیم روغن پس میدهد.
مدت پخت بسته به حرارت فر شما دارد.معمولا در حرارت ۱۳۵ درجه سانتی گراد وبه مدت ۱۵دقیقه آماده می شود.
تازمانی که شیرینی ها سرد نشده به آن دست نزنید چون خورد می شوند.بعد از خنک شدن شیرینیها از کاغذ روغنی جدا می شوند