- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
نکات ظریف خانه داری
رنگ لباسهای مشکی
اگر می خواهید لباس های مشکی ، از رنگ و جلای بیشتری برخوردار شوند، آن ها را در داخل آب اسفناج قرار دهید.
برای جلوگیری از سر رفتن شیر
برای جلوگیری از سر رفتن شیر در هنگام جوشاندن، لبه ظرف را با روغن خالص چرب کنید.
برای پاک کردن ظروف آلومینیوم
برای پاک کردن ظروف آلومینیوم، چند قاشق سرکه داغ به کار ببرید.
رفع ترک در ظروف چینی
برای رفع ترک در ظروف چینی ، ظرف را 45 دقیقه در ظرفی از شیر بجوشانید تا ترک آن از بین برود و چینی استحکام خود را باز یابد.
برای دوری از پشه
برای دور کردن پشه از خود کمی آبلیموی ترش به دست و پای خود بمالید؛ زیرا پشه ها از بوی لیمو متنفرند.
شفافیت ظروف استیل
برای شفاف کردن قاشق و چنگال و ظرف استیل، آن ها را با روغن زیتون مالش دهید.
جدا کردن دو استکان
برای جداکردن دو استکان و یا دو لیوان از هم، لیوان و یا استکان زیر را در آب گرم گذاشته و بالایی را از آب سرد پر کنید.
رفع بوی نامطبوع سینک ظرفشویی
نیمی از پوست لیموترش یا پرتقال را رنده کنید تا کاملا ریز گردد، سپس آن را در داخل لوله بریزید. بدین وسیله بوی نامطبوع برطرف می گردد.
برطرف کردن رسوب سماور و کتری
برای برطرف کردن رسوب ایجاد شده محلولی از آب و سرکه (50-50) داخل آن ها ریخته و بجوشانید. سپس کتری یا سماور را برای 12 ساعت یا بیشتر، با بودن محلول ذکر شده در آن ، در جایی نگه دارید.بعداز طی شدن مدت لازم، رسوب به راحتی از جداره آن کنده می شود. آن گاه با آب کاملا داخل آن را بشوئید.
لکه آب میوه
برای بردن لکه میوه هایی که رنگین هستند مانند آب آلبالو، می توان با محلول « ئیدروسولفیت دو سود » یا آب و آمونیاک شستشو داد.
لکه جوهر
برای پارچه هایی که نخی و سفید هستند، می توان از آب ژاول استفاده کرد ولی درباره پارچه های رنگی، محلول لکه را با محلول جوهر لیمو خیس کرده و در آفتاب بگذارید. بعد از مدتی لکه جوهر برطرف می شود.
لکه زردی اتو
گاهی بعد از اتو کشیدن ممکن است لکه زردی روی لباس باقی بماند. این لکه را می توان با محلول آب اکسیژنه برطرف کرد
لکه خون
لکه خون را باید هرچه زودتر تمیز کرد، زیرا اگر مدتی بماند، تمیز کردن آن مشکل خواهد بود. باید پارچه آغشته به لکه خون را ابتدا با آب سرد شست و یک بار هم با آب و صابون.
غذای شور
اگر سوپ و یا تاس کباب شما شور شده باشد، سیب زمینی خام به او اضافه کند. شوری غذا را به خود جذب می کند و یا یک قاشق سرکه به آن اضافه کنید تا شیرینی آن خنثی شود