- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
مربای پوست پرتقال رولی
یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییزو زمستان مربای پوست پرتقاله. تهیه این مربا کمی زمان می بره ولی به طعم و مزه خوبش می ارزه.
مواد لازم :
شکر ................................. 1.5 کیلو
پوست پرتقال تازه .................. ۱ کیلو
آب ..................................... 1.5 لیتر
طرز تهیه مربای پوست پرتقال
پوست پرتقال های شسته را آماده کرده و مقداری از گوشت سفید آن ها را با چاقو جدا می کنیم تا نازک شود. سپس آن ها را رول می کنیم و با نخ سفید دور آن ها را محکم می بندیم.
برای از بین بردن تلخی پوست پرتقال، قابلمه ای را از آب پر میکنیم و روی حرارت قرار داده تا به جوش بیاید و پوست پرتقال های رول شده رادر آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم 5 دقیقه بجوشد و بعد داخل آبکش میریزیم و با آب سرد آبکشی می کنیم.
در این مرحله پوست پرتقال ها را در آب سرد قرار داده و هر 3تا 4 ساعت یک بار آب آن را که زرد شده عوض می کنیم. این مرحله را سه بارتکرار می کنیم تا تلخی پوست پرتقال ها گرفته شود.
آب و شکر را درقابلمه ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا به جوش بیاید و شکر حل شود سپس رول های پوست پرتقال را داخلشیره میریزیم و می گذاریم تا به آرامی بجوشد و پوست پرتقال شفاف شود و مربایآن غلیظ شود.
حرارت را خاموش کرده و بگذارید تا مربا سرد شود. رول ها را ازشیره در آورده و با قیچی نخ آن را جدا می کنیم. سپس در ظرف مناسبی آن هارا برش می زنیم. برای نگهداری، برش های پوست پرتقال را به همراه شیره اشداخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .
نوش جان
تهیه و تنظیم: الهام شفیعی
1394/10/12