- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
سوپ چغندر
اکثر خانمهای خونه چغندر را فقط به صورت لبو پخته و همراه دیگر اعضای خانواده به صورت دسر میل می کنند یا نهایتاً از آن برای تهیه مربا و ترشی استفاده می کنند. امروز با چغندر دستور یک غذای جدید را مهمان سفره های شما می کنیم...
مواد لازم:
چغندر 4 عدد پیاز 1 عدد عصاره مرغ(استاک مرغ) 3 پیمانه آب پرتقال 2 پیمانه
زرد آلوی خشک شده 200 گرم نمک و فلفل به میزان لازم آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
ابتدا چغندر را خوب بشویید تا عاری از هرگونه گِل شود؛ سپس پوست آن را گرفته و خرد کنید.
زردآلوها را بشویید و در صورت تمایل به دو نیم تقسیم کرده و در آب ولرم خیس کنید.
چغندر خرد شده را همراه با پیاز و عصاره مرغ روی حرارت بگذارید تا بپزد بعد اجازه دهید کاملاً سرد شود سپس آن را داخل دستگاه غذاساز یا با هر وسیله ای که دارید به صورت پوره و له شده در آورید.
آب پرتقال و آب لیمو را به پوره چغندر بیفزایید و دوباره روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود.
در این هنگام نمک، فلفل و زردآلوی خرد شده را به سوپ بیفزایید، پس از گذشت نیم ساعت ظرف را از روی شعله برداشته و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
به دلیل وجود چغندر، رنگ این سوپ قرمز است و می توانید با برگهای تازه پونه آن را تزئین کنید و به سفره تان رنگ و لعاب تازه ای هدیه کنید.
تهیه و تنظیم: مریم ستاری
مطالب مرتبط:
1392/10/21