- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
نکاتی پیرامون جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی
در موقع خرید میوه ها و سبزیجات دقت کنید مواد کپک زده و گندیده را در کیسه خرید قرار ندهید.
-اگر بخشی از مواد شما فاسد شده بود از خیر استفاده از آن بگذرید و از بقیه مواد جدایش کرده و در سطل زباله بیندازید.
-موقع انتقال خوراکیها به یخچال مجدد آنها را از وجود هرگونه لک و کپک بررسی کنید و ماده کپک زده را سریعاً دور بیندازید.
-برای جلوگیری از کپک زدن نان آن را به اندازه مصرف همان روز خریداری کرده و در صورت مشغله کاری باقی آن را فریز کنید.
-موادی مثل رب گوجه فرنگی را به اندازه مصرف از ظرف خارج کنید تا مجبور نشوید باقیمانده اش را به داخل ظرف برگردانید.
-شیشه هایی را که برای تهیه ترشی و مربا تدارک دیده اید بیست دقیقه در آب بجوشانید تا ضد عفونی شده و پس از خشک کردن از آن ها استفاده نمایید.
-نان کپک زده را در ظرف نان خشک نگذارید بلکه آن را در کیسه جداگانه ای قرار داده و همراه زباله ها بیرون ببرید؛ نان خشک در دامداری ها و مرغداری ها به عنوان خوراک دام و طیور مورد استفاده است نان کپک زده را حتی دام و طیور هم نباید استفاده کنند؛ پس نگذارید کپک و مواد فاسد در چرخه طبیعت دوباره وارد بدنتان شود.
تهیه و تنظیم: مریم ستاری
1392/6/30