- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
نکاتی ازجنس مربا
میوهها یی که برای تهیه مربا انتخاب می شوند از بهترین نوع ، بدون لکه و کرم زدگی و کاملاً سالم باشد .
2- شربت مربا باید کاملاً قوام یابد (قوام آمدن شربت یعنی موقعی که مربا آماده شد، مقداری از شربت را در قاشق میریزیم، سرد که شد باید شربت به سختی و به حالت کشی از قاشق ریخته شود).
3- شربت مربایی را که از میوههای شیرین تهیه میشود باید بعد از قوام آمدن کمی ترشی زد و این ترشی باید کاملاً در اواخر طبخ به مربا اضافه گردد تا رنگ مربا تیره نشود.
4- به طور کلی موقع طبخ مربا، باید در ظرف باز باشد تا رنگ مربا تغییر نکند مگر مربا «به» که در ظرف باید بسته باشد تا رنگ مربا قرمز شود.
5- عصارهای را که برای معطر کردن مربا به کار میبریم در اواخر طبخ داخل مربا میریزیم.
6- اگر مربا بعد از مدتی شکرک زد، علت آن جوشیدن بیش از اندازه و کمی ترشی مربا است. در این صورت داخل مربا کمی آب جوش میریزیم و مربا را دو- سه جوش میدهیم و بعد کمی آبلیمو به آن میزنیم.
7- در صورتی که مربا بعد از مدتی کپک بزند به این دلیل است که شربت مربا به اندازهی کافی غلیظ نشده و شکر مربا کافی نبوده است. در این صورت مقداری شکر به مربا اضافه میکنیم و آن را چند جوش میدهیم.
8- به طور کلی مرباها را بعد از طبخ، بلافاصله در شیشه نمیریزیم. بهتر است که مربا یک شب در ظرفی که طبخ شده است بماند و در صورتی که شربت مربا بعد از این مدت رقیق شده باشد، دوباره شربت مربا را چند جوش میدهیم تا شربت آن قوام بیابد.مربا بعد از آماده شدن باید در شیشه دربسته در جای خنک نگهداری شود.
9- کلیه مرباها باید در ظرف لعابی تهیه شود، مگر مربای «به» که باید در مس سفید کرده طبخ گردد.
10-وقتی مربا را در ظرف میریزیم که به مصرف برسانیم، بهتر است مقدار فراوانی شربت داخل ظرف بریزیم تا مربا روی هم انباشته نشود و شکل خود را بهتر نشان بدهد و بعد از مصرف مربا، شربت زیادی آن را دوباره در شیشه بریزیم.