- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
پخت پیتزای گوجه فرنگی
مواد لازم برای خمیر پیتزا:
آرد=4 لیوان
روغن نباتی=2/1 لیوان
خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده=1 عدد
شیر خشک=3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=4/1 قاشق مرباخوری
آب گرم=1 لیوان
شکر=1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی پیتزا:
گوجه فرنگی تازه=15 عدد رنده شده و نرم
پیاز رنده شده نرم=2 عدد
کنسرو قارچ=1 لیوان خرد شده
فلفل دلمه سبز=1 عدد ریز خرد شده
روغن زیتون=4/1 لیوان
سس گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
آب=4 قاشق غذاخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوری
پودر آویشن=کمی
پودر ریحان خشک=کمی
شکر=1 قاشق چایخوری
پنیر موزاریلا=2 لیوان
زیتون سیاه=بمقدار لازم
طرز تهیه خمیر:
1. در ظرفی آرد،نمک،خمیر مایه،شکر،شیر خشک،بیکینگ پودر و روغن نباتی را با هم مخلوط کنید.
2. تخم مرغ زده شده را با آب مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
3. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید.
4. خمیر را در ظرف سربسته ای به مدت 1 ساعت در جای گرمی بگذارید تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود.
طرز تهیه مواد روی پیتزا:
1. روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.پیاز نرم شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
2. فلفل دلمه را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
3. قارچ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
4. گوجه فرنگی رنده شده+نمک+شکر را به مخلوط اضافه کرده و به مدت 5 الی 7 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا اینکه تمام گوجه فرنگی ها آب بشوند.
5. پودر ریحان+پودر آویشن+1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت 1 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید.
6. در اخر 4 قاشق غذاخوری آب را اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد اماده شده را کنار بگذارید.
7. خمیر اماده شده را روی یک سینی که آرد پاشیده ایم با وردنه باز کنید و سپس بشکل دلخواه و به صورت مربع یا مستطیل ببرید.
8. سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و خمیر را در سینی گذاشته و از مواد آماده شده به مقدار لازم روی خمیر بریزید و روی ان را با یک قاشق صاف کنید بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.
9. سینی را در فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و پیتزا را به مدت 30 الی 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که خمیر پف کند.
10. پیتزا را از فر خارج کرده روی آن را پنیر پاشیده و زیتون سیاه بگذارید.
11. سینی را به مدت 10 دقیقه یا تا وقتی که روی پنیر طلایی رنگ شود در فر بگذارید.بقیه خمیر را می توانید به همین طریق درست کنید.
نکته: در هنگام پخت پیتزا به هیچ وجه در فر را باز نکنید پیتزا پف نمی کند.