- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
طرز پخت کیک سیب
آرد الک شده ، دارچین و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید . شیر و جوش شیرین را در کاسه ای ریخته و با شربت و بقیه مواد مخلوط کنید...
مواد لازم
کارامل : یک سوم پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
سیب خلالی نازک خرد شده دو پمانه
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
آرد یک و نیم پیمانه جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
شیر پر چرب یک دوم پیمانه
روغن مایع پنج قاشق غذاخوری
شربت سیب یک دوم پیمانه
سفیده تخم مرغ کمی زده شده دو عدد
وانیل : یک قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت زده شده یک عدد
طرز تهیه :
فر را با حرارت 350 درجه گرم کنید . یک قالب مربع شکل به ابعاد بیست سانتی متر را چرب کرده و کارامل را کف آن بریزید ( برای درست کردن کارامل یک پیمانه شکر را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و رودی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و کمی قل بزند ) سیب ها را روی کارامل بچینید .
آرد الک شده ، دارچین و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید . شیر و جوش شیرین را در کاسه ای ریخته و با شربت و بقیه مواد مخلوط کنید ، سپس این مخلوط را در کاسه آرد و... بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند . این مایه را روی کارامل و سیب ریخته . به مدت 35 دقیقه درون فر قرار دهید . پس از اتمام زمان پخت ، کیک را با یک خلال دندان امتحان کنید . اگر پخته بود آن را از خارج کرده و بگذارید ده دقیقه درون قالب بماند . سپس یک بشقاب روی قالب بگذارید و کیک را درون بشقاب برگردانید بهتر است این کیک را گرم میل کنید .