به دخت

 




طرز پخت کیک سیب

طرز پخت کیک سیب آرد الک شده ، دارچین و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید . شیر و جوش شیرین را در کاسه ای ریخته و با شربت و بقیه مواد مخلوط کنید...

مواد لازم
کارامل : یک سوم پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
سیب خلالی نازک خرد شده دو پمانه
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
آرد یک و نیم پیمانه جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
شیر پر چرب یک دوم پیمانه
روغن مایع پنج قاشق غذاخوری
شربت سیب یک دوم پیمانه
سفیده تخم مرغ کمی زده شده دو عدد
وانیل : یک قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت زده شده یک عدد
طرز تهیه :
فر را با حرارت 350 درجه گرم کنید . یک قالب مربع شکل به ابعاد بیست سانتی متر را چرب کرده و کارامل را کف آن بریزید ( برای درست کردن کارامل یک پیمانه شکر را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و رودی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و کمی قل بزند ) سیب ها را روی کارامل بچینید .
آرد الک شده ، دارچین و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید . شیر و جوش شیرین را در کاسه ای ریخته و با شربت و بقیه مواد مخلوط کنید ، سپس این مخلوط را در کاسه آرد و... بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند . این مایه را روی کارامل و سیب ریخته . به مدت 35 دقیقه درون فر قرار دهید . پس از اتمام زمان پخت ، کیک را با یک خلال دندان امتحان کنید . اگر پخته بود آن را از خارج کرده و بگذارید ده دقیقه درون قالب بماند . سپس یک بشقاب روی قالب بگذارید و کیک را درون بشقاب برگردانید بهتر است این کیک را گرم میل کنید .




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :