به دخت

 




کیک نارگیلی

كره و شكر را با همزن به مدت پنج دقيقه هم مي‌زنيم. يك عدد تخم‌مرغ را به پوست پرتقال‌ اضافه كرده، خوب هم مي‌زنيم...

مواد لازم:
آرد يك و نيم پيمانه
شكر يك پيمانه
تخم‌مرغ دو عدد
شير يك پيمانه
كره 125 گرم
بيكينگ‌پودر يك و نيم قاشق مرباخوري
پودر نارگيل نصف پيمانه
پوست پرتقال رنده‌ شده يا ليمو يك قاشق سوپخوري
طرز تهیه:
كره و شكر را با همزن به مدت پنج دقيقه هم مي‌زنيم. يك عدد تخم‌مرغ را به پوست پرتقال‌ اضافه كرده، خوب هم مي‌زنيم. بعد تخم‌مرغ دوم را هم افزوده مخلوط مي‌كنيم. آرد و بيكينگ‌پودر را مخلوط كرده و نيمي از آن را به مواد اضافه مي‌كنيم.
سپس كمي از شير و پودر نارگيل را ريخته و هم مي‌زنيم. بقيه آرد و شير را هم اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. درون قالب را چرب كرده و آرد مي‌پاشيم.
مواد را در آن ريخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد حدود 40 دقيقه مي‌گذاريم. بعد روي آن را با پودر نارگيل يا به دلخواه تزئين مي‌كنيم.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :