به دخت

 




سوپ اسفناج

 سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و مغذی سوپ های فصل زمستان است . نوش جان

مواد لازم :
اسفناج یک کیلو
کره 70 گرم
آبلیمو مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
آبگوشت 3تا4 لیوان
خامه 250 گرم
طرز تهیه :
اسفناج را پس از شستن خرده کرده و در کره به مدت 10 دقیقه با حرارت پاییین سرخ می کنیم تا نرم شود. در همزن با چرخ گوشت آن را خوب له می کنیم و در قابلمه می ریزیم . آبگوشت و نمک و فلفل را افزوده و آرام به هم می زنیم بعد خامه را افزوده با حرارت ملایم مرتب بهم می زنیم. نمک و فلفل آن را به اندازه ریخته و از روی حرارت بر می داریم و در ظرف سوپ کشیده با کمی خامه آن را تزئین می کنیم. می توان کمی سوپ کشیده با کمی خامه روی آن را تزئین می کنیم می¬توان کمی سیر رنده شده را برای چاشنی روی آن ریخت.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :