به دخت

 




مواد غذایی و میوه های مناسب ماه رمضان

خواندن این مطلب شما را با روش تغذیه مناسب در ماه رمضان آشنا می کند.

 سبزی ها و میوه ها

استفاده از مواد غذایی پرفیبر مانند سبزی و میوه میان افطار تا سحر می تواند در تأمین آب مورد نیاز بدن بسیار کارساز باشد.

بدن انسان در طول شبانه روز به دو لیتر آب نیاز دارد که با توجه به طولانی بودن روزها در تابستان با خوردن میوه هایی مانند طالبی ، هلو، انگور و گوجه فرنگی می توانیم این آب را تأمین کنیم.

  آب میوه بخوریم یا نه؟؟!!

یکی از بزرگ ترین اشتباه هایی که برخی افراد انجام می دهند جایگزین کردن آب میوه های غیرطبیعی به جای آب است. مصرف آب میوه به دلیل قند فراوان علاوه بر آن که موجب تشنگی فرد می شود چاقی مضاعف هم به دنبال دارد. بنابراین یادمان باشد از آبمیوه­های طبیعی مصرف کنیم.

مایعاتی مانند سوپ و آش نیز می توانند جایگزین مناسبی برای بخشی از آب باشند.

 چای پس از سحری

این باور که چای پس از سحری می تواند باعث رفع تشنگی شود نیز درست نیست؛ زیرا چای دفع مکرر کلیه را در بر دارد. مصرف چای بخصوص چای پررنگ پس از سحر باعث تشنگی می شود.

سر کشیدن آب زیاد بین غذای سحری نیز به امید جلوگیری از تشنگی در طول روز اشتباه است. این عمل باعث رقیق شدن شیره معده و در نتیجه نفخ و اختلال در هضم می شود.

بهتر است از یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از سحر، دست کم شش لیوان آب بنوشید. شیر کم چرب و ماست نیز در جلوگیری از عطش روزه داران تاثیر قابل توجهی دارد. توجه داشته باشید که از خوردن قهوه، کاکائو و موادی که باعث دفع بیشتر آب از بدن می شوند، بخصوص در وعده سحری پرهیز کنید.

تنظیم کننده: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

توصیه تغذیه ای در رمضان

راه حل شایع ترین مشکلات روزه داری

 

1393/5/14




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی میوه¬های مناسب ماه رمضان , روش تغذیه در ماه رمضان , موادغذایی مناسب ماه رمضان , بانونت. ,


نام شما : ایمیل دوست شما :