به دخت

 




حلوای شیر

نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل می‌كنیم و آن را از صافی می‌گذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد می‌كنیم ...

مواد لازم: آرد برنج نصف پیمانهگلاب نصف پیمانهشیر 1 لیترشكر 2 پیمانهنشاسته 1 پیمانهآب 4 پیمانهطرز تهیه:نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل می‌كنیم و آن را از صافی می‌گذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد می‌كنیم (توجه داشته باشید كه شیر باید سرد باشد). سپس شكر، نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را باهم مخلوط می‌كنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم.دقت داشته باشید برای آن كه مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این كار را آنقدر ادامه می‌دهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه می‌كنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود. این حلوا را اغلب شیرازی‌ها در ماه مبارك رمضان درست می‌كنند.

 

1393/4/13




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :