به دخت

 




آبگوشت قمی (قنبید)

مواد لازم:

لپه.

عدس.

گوشت...

قنبید (کلم قمری)

کشک

نعناع داغ

پیاز سرخ شده

نمک

مقداری فلفل سیاه

 

طرز تهیه:

 

اب رو با لپه و عدس و گوشت روی اجاق میذاریم؛ زمانیکه نزدیک به پخته شدنشون بود قنبید هارو پوست میگیریم و مربع مربع خورد میکنیم و به غذا اضافه میکنیم

بعد کشک و نعناع داغ و پیاز سرخ شده هم بهش اضافه میکنیم و میذاریم جا بیفته

اگه با آب قلم و یه کمی دنبه درست بشه خوشمزه تر میشه

برای تزئین هم از نعناع داغ و کشک استفاده میکنیم

غذای راحت و خوشمزه ایه به شرطی که بانوی خونه هول هولی درستش نکنه!

 

با تشکر از دوست خوب قمی مون خانم غفاری که طرز تهیه این غذا رو فرستادند.

تنظیم: الهام شفیعی

 

مطالب مرتبط:

سوپ اسفناج

مشکلات سفره خانواده ایرونی امروز

سوپ پیاز

طرز تهیه دلمه بادمجان

آبگوشت

 

1393/3/20




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :