به دخت

 




آش ساک

مواد اولیه:

اسفناج دو كيلوگرم

آرد برنج يك پيمانه (150 گرم)

گوشت چرخ‌كرده 500 گرم

روغن 100 گرم

آبغوره يك تا دو ليوان

پياز سرخ‌كرده و سيرداغ سه تا چهار قاشق غذاخوري

تخم‌مرغ چهار عدد

نمك و فلفل و نعنا داغ به ميزان لازم

طرز تهیه :

يه موقع از اسم اين آش تعجب نكنيد به جرأت مي‌توان گفت اين آش يكي از خوشمزه‌ترين آش‌ها ست و حالا که فصل اسفناج هست به اتفاق هم اين آش را درست مي‌كنيم.

ابتدا اسفناج‌ها را پاک کرده و خوب شسته بعد آنها را خرد كرده و مي‌گذاريم تا پخته شود، سپس آرد برنج را در ظرفي با آب سرد مخلوط كرده تا مايه يك‌دستي ايجاد شود بعد آن را به اسفناج‌ها اضافه مي‌نماييم. بايد توجه كنيم كه هنگام اضافه كردن آرد برنج به اسفناج‌ها اين كار به تدريج صورت بگيرد كه حالت گلوله‌گلوله پيدا نكند. سپس مي‌گذاريم آش با حرارت كم جا بيفتد. آبغوره يا آب نارنج را داخل آش ريخته گوشت چرخ ‌كرده‌ها را به صورت كوفته ريزه در تابه با كمي روغن سرخ كرده و به آش اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم كاملاً پخته شود. در انتها تخم‌مرغ‌ها را در ظرف ديگري شكسته كمي نمك زده و مخلوط مي‌كنيم و كم‌ كم داخل آش ريخته هم مي‌زنيم چند جوش كه زد از روي حرارت برمي‌داريم. مي‌توانيم با روغن، نعنا داغ، پياز و سيرداغ روي آش را تزيين كنيم.

نکته: این آش به ويژه در ماه مبارك رمضان مي‌تواند زينت ‌بخش سفره‌هاي رنگين افطار باشد.

تنظیم کننده: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

سوپ اسفناج

آش قنبید غذای سنتی قم

آش سماق(غذای سنتی استان اصفهان)

آش سبزی شیراز

انواع سوپ های خوشمزه

 

1392/12/4




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی بانونت. , غذاهای خوشمزه با اسفناج , انواع سوپ و آش , آش ساک ,


نام شما : ایمیل دوست شما :