- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
آش ساک
مواد اولیه:
اسفناج دو كيلوگرم
آرد برنج يك پيمانه (150 گرم)
گوشت چرخكرده 500 گرم
روغن 100 گرم
آبغوره يك تا دو ليوان
پياز سرخكرده و سيرداغ سه تا چهار قاشق غذاخوري
تخممرغ چهار عدد
نمك و فلفل و نعنا داغ به ميزان لازم
طرز تهیه :
يه موقع از اسم اين آش تعجب نكنيد به جرأت ميتوان گفت اين آش يكي از خوشمزهترين آشها ست و حالا که فصل اسفناج هست به اتفاق هم اين آش را درست ميكنيم.
ابتدا اسفناجها را پاک کرده و خوب شسته بعد آنها را خرد كرده و ميگذاريم تا پخته شود، سپس آرد برنج را در ظرفي با آب سرد مخلوط كرده تا مايه يكدستي ايجاد شود بعد آن را به اسفناجها اضافه مينماييم. بايد توجه كنيم كه هنگام اضافه كردن آرد برنج به اسفناجها اين كار به تدريج صورت بگيرد كه حالت گلولهگلوله پيدا نكند. سپس ميگذاريم آش با حرارت كم جا بيفتد. آبغوره يا آب نارنج را داخل آش ريخته گوشت چرخ كردهها را به صورت كوفته ريزه در تابه با كمي روغن سرخ كرده و به آش اضافه ميكنيم و ميگذاريم كاملاً پخته شود. در انتها تخممرغها را در ظرف ديگري شكسته كمي نمك زده و مخلوط ميكنيم و كم كم داخل آش ريخته هم ميزنيم چند جوش كه زد از روي حرارت برميداريم. ميتوانيم با روغن، نعنا داغ، پياز و سيرداغ روي آش را تزيين كنيم.
نکته: این آش به ويژه در ماه مبارك رمضان ميتواند زينت بخش سفرههاي رنگين افطار باشد.
تنظیم کننده: مریم ستاری
مطالب مرتبط:
آش سماق(غذای سنتی استان اصفهان)
1392/12/4