به دخت

 




آش گوجه فرنگی

مواد لازم :

برنج 1پیمانه- لپه 1 پیمانه- گوجه فرنگی فیله شده 500 گرم- سبزی (تره، جعفری، نعنا) 500 گرم - پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری- نعنا داغ به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را چند ساعت خیسانده و سپس با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملاً پخته شود لپه را نیز که از قبل پخته اید به برنج اضافه نموده و سبزی آش را بیفزائید پس از آنکه سبزی نرم شد پیاز داغ را به همراه رب گوجه فرنگی و فلفل و زردچوبه تفت داده و به مواد بیفزائید حالا نمک آش را اندازه گرفته و گوجه فرنگی های فیله شده و خرد شده را نیز اضافه کنید شعله راملایم نمائید تا آش پخته و کاملاً جا افتاده شود.

 

1392/8/25




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی آش،گوجه فرنگی،بانونت ,


نام شما : ایمیل دوست شما :