به دخت

 




حلوا خرمایی

مناسب برای: 5 نفر.

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت.

در این حلوا از خرمای دشتستان استفاده می‌کنیم، زیرا شیرینی مطبوعی دارد و مثل بعضی خرما‌ها شیرینی آن زننده نیست. این خرما‌ ظاهری به رنگ قهوه ای روشن دارد و  نسبتاً خشک است و کمی قد آن نسبت به خرما‌های معمولی کشیده تر است. این حلوا را با خرما‌ی معمولی (به رنگ سیاه) هم می‌توان درست کرد ولی خرمای دشتستان کیفیتی کاملاً متفاوت به شما می‌دهد. این میزان مواد برای 4 الی 6 نفر مناسب بوده و انرژی آن 3500 کیلو کالری می‌باشد. این حلوا در مدت 1 ساعت و 30 دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم:

خرمای دشتستان

500 گرم

آرد سنگک

250 گرم

پودر پسته و مغز گردوی خرد شده

2 قاشق غذا خوری

روغن

200 گرم

دارچین

1 قاشق چایخوری

* طرز تهیه

 آرد را الک می‌کنیم تا صاف شود و سپس در روغن سرخ می‌کنیم تا رنگ آن کمی تیره شود. مواظب باشید که آرد نسوزد.

 خرماها را شسته و هسته  آنها را می‌گیریم و سپس دو بار با چرخ گوشت چرخ می‌کنیم و سپس آنها را به آرد اضافه نموده و خوب زیر و رو می‌کنیم تا خرما‌ها نرم شوند. در حین مخلوط کردن، دارچین را نیز اضافه می‌نماییم و شعله را ملایم می‌کنیم.

در آخر، گردوی خرد شده را نیز به مواد اضافه می‌کنیم و در سینی فر می‌ریزیم و روی آن را صاف می‌کنیم تا ضخامت آن حدود یک سانتیمتر شود و می‌گذاریم سرد شود.

پس از اینکه کاملاً سرد شد، آن را به صورت لوزی لوزی می‌بریم و روی آنها را با پودر پسته تزئین می‌کنیم.

 

1392/8/25




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی حلول،بانونت ,


نام شما : ایمیل دوست شما :