- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
حلوا خرمایی
مناسب برای: 5 نفر.
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت.
در این حلوا از خرمای دشتستان استفاده میکنیم، زیرا شیرینی مطبوعی دارد و مثل بعضی خرماها شیرینی آن زننده نیست. این خرما ظاهری به رنگ قهوه ای روشن دارد و نسبتاً خشک است و کمی قد آن نسبت به خرماهای معمولی کشیده تر است. این حلوا را با خرمای معمولی (به رنگ سیاه) هم میتوان درست کرد ولی خرمای دشتستان کیفیتی کاملاً متفاوت به شما میدهد. این میزان مواد برای 4 الی 6 نفر مناسب بوده و انرژی آن 3500 کیلو کالری میباشد. این حلوا در مدت 1 ساعت و 30 دقیقه آماده میشود.
مواد لازم:
خرمای دشتستان | 500 گرم |
آرد سنگک | 250 گرم |
پودر پسته و مغز گردوی خرد شده | 2 قاشق غذا خوری |
روغن | 200 گرم |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
* طرز تهیه
آرد را الک میکنیم تا صاف شود و سپس در روغن سرخ میکنیم تا رنگ آن کمی تیره شود. مواظب باشید که آرد نسوزد.
خرماها را شسته و هسته آنها را میگیریم و سپس دو بار با چرخ گوشت چرخ میکنیم و سپس آنها را به آرد اضافه نموده و خوب زیر و رو میکنیم تا خرماها نرم شوند. در حین مخلوط کردن، دارچین را نیز اضافه مینماییم و شعله را ملایم میکنیم.
در آخر، گردوی خرد شده را نیز به مواد اضافه میکنیم و در سینی فر میریزیم و روی آن را صاف میکنیم تا ضخامت آن حدود یک سانتیمتر شود و میگذاریم سرد شود.
پس از اینکه کاملاً سرد شد، آن را به صورت لوزی لوزی میبریم و روی آنها را با پودر پسته تزئین میکنیم.
1392/8/25