به دخت

 




ترشی آلبالو

مواد لازم:

آلبالو؛ سرکه؛ نمک.

 آلبالوهای درسته و سالم و بدون لکه های سیاه را انتخاب کرده و پس از جدا نمودن ساقه و برگ دانه های آلبالو را به دقت بشویید و اجازه دهید تا آب اضافی حاصل از شستشو کشیده شود، ظرف را با محلول سرکه و نمک پر کنید و درب آن را محکم ببندید و در جای مناسب نگهداری کنید این ترشی هم پس از 2 روز قابل استفاده می باشد.

تهیه و تنظیم: مریم ستاری ، الهام شفیعی

با تشکر از خانم زهرا آبفروش

با تشکر از دوست خوبم "عمه زری" که در تهیه مطالب این صفحه ما رو یاری کردن به افتخار همکاری صمیمانه این عزیز از نام ایشون برای این پکیج ترشی استفاده میکنم. شاید بقیه دوستان هم تشویق بشن برای همکاری با ما

 

1392/8/6



نظرات ارسال شده
دوست تازه شما
سه شنبه 7 آبان 1392


محشره حتما امتحانش کنید


0
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :