به دخت

 




دسر تیرامیسو

مواد لازم:

بیسکوئیت ساده یا کیک رولی تعدادی.

خامه یک بسته.

پنیر خامه ای یک بسته

شکلات صبحانه یک لیوان

قهوه فوری یا آبمیوه

چیپس شکلات یا مربای میوه مقداری

مغز فندق و گردو در صورت تمایل

آب جوش

 

طرز تهیه

برای ته ظرف از تعدادی بیسکوئیت بدون کرم یا قطعات برش زده کیک رولی استفاده کنید مقداری قهوه فوری را با آب مخلوط کرده و روی لایه های بیسکوئیت بدهید، یک بسته پنیر خامه ای را با چند قاشق خامه و شکلات صبحانه مخلوط نموده و یک لایه از این مواد را روی لایه اول پخش کنید، می توانید در این قسمت از مغزهای خوراکی یا چیپس شکلات استفاده کنید؛ لایه بعد دوباره از بیسکوئیت، مخلوط قهوه و آب و مخلوط خامه و شکلات صبحانه و پنیر خامه ای استفاده کنید، حدود دو تا سه لایه بسته به ارتفاع ظرف این کار را تکرار کنید لایه آخر از شکلات رنده کرده روی مواد پاشیده و باز از مغزها یا چیپس شکلات برای تزئین استفاده نمائیید. مواد را یک ساعت در فریزر بگذارید تا هم نرم شود و هم مزه ها با هم ترکیب شود.

می توان برای نرم کردن بیسکوئیت ها به جای مخلوط آب و قهوه از آبمیوه و بجای مغزها از مربای میوه یا مارمالاد استفاده کرد.

مقدار مخلوط آب و قهوه نباید آنقدر زیاد باشد که بیسکوئیت شکل خود را از دست بدهد و بیش از اندازه نرم شود.

 

 

1392/7/27




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی تیرامیسو، دسر و شیرینی یخچالی، آشپزی، بانونت ,


نام شما : ایمیل دوست شما :