به دخت

 




کیک فنجانی بخارپز+تزيين

تخم مرغ: 3 عدد.  

شکر: 150 گرم.    

شیر: 150 میلی لیتر.  

آرد: 300 گرم.  

بکینگ پودر: 3 قاشق چایخوری.  

پودر کاکائو: 3 قاشق غذا خوری   مارمالاد: 4 قاشق غذاخوری     وانیل: نصف قاشق چایخوری   رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری   شیر: 2 تا 3 قاشق سوپخوری کاسه یا فنجان کوچک و مقاوم در برابر حرارت تعدادی.

طرز تهیه:

یک قابلمه را تا ارتفاع نصف کاسه های کوچک آب کرده و روی حرارت میگذاریم.

در ظرفی تخم مرغها را می زنیم تا کف کند و شکر و وانیل و رنده پوست لیمو را افزوده و هم می زنیم. شیر را مخلوط کرده بعد آرد بکینگ پودر را می زنیم تا خمیر یکدست شود.

 خمیر را دو قسمت کرده و بخشی از آن را کاکائویی می کنیم. به خمیر کاکائویی 3 قاشق سوپخوری شیر می افزاییم تا هر دو رنگ خمیر غلظت یکسانی داشته باشند.

خمیرها را در قیف ریخته و یک سوم فنجانهای کوچک را از آن پر می کنیم. یک قاشق مرباخوری مارمالاد روی فنجانها ریخته سپس دوباره خمیر بریزید تا سه چهارم فنجانها پر شود. فنجانها را به مدت 12 الی 15 دقیقه داخل آب جوش قرار داده و در قابلمه را میگذاریم تا بپزد.

 

ايده هاي جالب براي تزيين كيك فنجاني:

 

 

 

 

 

 

 

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

 

 

 

1392/7/20



نظرات ارسال شده
LILI
سه شنبه 7 آبان 1392


من درستش کردم خیلی خوب شد مرسی


0
0
شایسته
جمعه 3 آبان 1392


امیدوارم به اندازه زیبایی کیکاتون خوش مزه هم باشه


2
0
رهگذر
شنبه 20 مهر 1392


همیشه به دلیل نداشتن فر از درست کردن کیک طفره می رفتم. حالا که عید بزرگی در پیشه حتما این روش رو امتحان میکنم. خیلی خوشحالم کردین ممنونم ازتون


5
1

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی کیک فنجانی، کاپ کیک، پخت کیک بدون نیاز به فر، دسر و کیک و شیرینی، بانو نت، آشپزی، ,


نام شما : ایمیل دوست شما :