به دخت

 




پای شکلات

نام دیگر این کیک شیفون پای شکلات است .

مواد اولیه : شكلات سياه :200 گرم

شير: يك پيمانه

 ژلاتين: يك قاشق سوپخوري

 شكر: 100 گرم

 تخم‌مرغ : دو عدد

 وانيل:يك قاشق چايخوري

 خامه فرم گرفته شده: 350 ميلي‌ليتر

 بيسكويت سبوس‌دار: 200 گرم

 كره آب شده:  85 گرم

 

طرز تهیه

بيسكويت‌ها را پودر و با كره مخلوط كرده و در قالب كمري به قطر 23 سانتي‌متر پهن مي‌‌كنيم و در يخچال قرار داده تا مواد رويه آن آماده شود. ژلاتين را روي شير ريخته و ظرف را روي بخار آب قرار مي‌‌دهيم تا ژلاتين كاملا در شير حل شود. شكلات سياه خرد شده و 45 گرم از شكر را در ظرف ديگري به روش بن‌ماري حل كرده و زرده‌هاي تخم‌مرغ، وانيل و شير را به آن اضافه مي‌‌كنيم و هم مي‌‌زنيم تا مواد صاف و يكدست شود، سپس كنار مي‌‌گذاريم تا سرد شود. سفيده‌هاي تخم‌مرغ را با بقيه شكرها زده و با خامه فرم گرفته مخلوط مي‌‌نماييم. مواد شكلاتي سرد شده را با خامه مخلوط كرده و داخل قالب مي‌‌ريزيم. مواد را سه ساعت در يخچال قرار داده و سپس به طور دلخواه با خامه و خرده‌هاي شكلات تزيين مي‌كنيم.

 

1392/6/2




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی شیفون پای شکلات ,


نام شما : ایمیل دوست شما :