- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
انواع جدید دستگاههای پخت و پز
بيشتر اجاقهاي خوراك پزي ، يا يك المنت مفتولي برقي اند و يا گازسوز هستند. اما در سالهاي اخير، انواع جديدي از اين دستگاه توليد شده اند:
صفحات توپر
كه توسط مقاومت الكتريكي شبيه المنت هاي سيم پيچي شكل، گرم مي شوند. تنها تفاوت در اين است كه آنها براي شستشوي ساده تر، توپر ساخته شده اند. اما با جرم حرارتي بيشتر، زمان بيشتري را براي گرم شدن نياز دارند و معمولاً برق بيشتري نيزمصرف مي كنند.
المنت هاي تابشي
المنت هاي سيم پيچي برقي هستند كه در زيرِ شيشة سراميكي مقاوم در برابر گرما قرار گرفته اند كه اين نوع ساختمان نيز براي پاك شدن ساده تر است. آنها همچنين زمان بيشتري براي گرم شدن لازم دارند، اگرچه راندمان انرژي آنها با استاندارد مربوط به المنت هاي سيم پيچي مطابقت دارد.
المنت هاي هالوژن
از يك لامپ هالوژن-كوارتز براي حرارت دهي تابشي به سطح شيشه اي سراميك استفاده مي كنند، و همزمان المنت هاي القايي مغناطيسي ظروف فلزي را مستقيماً با تحريك مولكولها به طور مغناطيسي گرم مي كنند.
هر دوي اين اجاقهاي خوراك پزي داراي بازدهي بيشتري نسبت به المنت هاي سيم پيچي استاندارد دارند، اما بسيار گران هستند و اجاقهاي خوراك پزي القايي نيازمند اين هستند كه شما فقط از ظروف آشپزي آهني يا فولادي براي اين كار استفاده كنيد.