به دخت

 




انواع جدید دستگاههای پخت و پز

بيشتر اجاقهاي خوراك پزي ، يا يك المنت مفتولي برقي اند و يا گازسوز هستند. اما در سالهاي اخير، انواع جديدي از اين دستگاه توليد شده اند:

 

 

 

صفحات توپر

كه توسط مقاومت الكتريكي شبيه المنت هاي سيم پيچي شكل، گرم مي شوند. تنها تفاوت در اين است كه آنها براي شستشوي ساده تر، توپر ساخته شده اند. اما با جرم حرارتي بيشتر، زمان بيشتري را براي گرم شدن نياز دارند و معمولاً برق بيشتري نيزمصرف مي كنند.

 المنت هاي تابشي

المنت هاي سيم پيچي برقي هستند كه در زيرِ شيشة سراميكي مقاوم در برابر گرما قرار گرفته اند كه اين نوع ساختمان نيز براي پاك شدن ساده تر است. آنها همچنين زمان بيشتري براي گرم شدن لازم دارند، اگرچه راندمان انرژي آنها با استاندارد مربوط به المنت هاي سيم پيچي مطابقت دارد.

       

المنت هاي هالوژن

از يك لامپ هالوژن-كوارتز براي حرارت دهي تابشي به سطح شيشه اي سراميك استفاده مي كنند، و همزمان المنت هاي القايي مغناطيسي ظروف فلزي را مستقيماً با تحريك مولكولها به طور مغناطيسي گرم مي كنند.

   هر دوي اين اجاقهاي خوراك پزي داراي بازدهي بيشتري نسبت به المنت هاي سيم پيچي استاندارد دارند، اما بسيار گران هستند و اجاقهاي خوراك پزي القايي نيازمند اين هستند كه شما فقط از ظروف آشپزي آهني يا فولادي براي اين كار استفاده كنيد.

 

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :